Rumljani još jednom pokazali humanu stranu

Autor: Republika

Vesti

29.10.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sport i rekreacija zauzimaju značajno mesto u životu Rumljana. Pored brojnih terena za fudbal, rukomet, košarku, tenis i drugo, u centru grada se nalazi i moderan Sportski centar "Srce Srema", koji može da primi oko 2.500 posetilaca, sa adekvatnim sadržajima karakterističnim za jedan ovakav objekat.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U njemu se održava većina sportskih dvoranskih takmičenja u raznim sportovima. U Rumi se nalazi olimpijski bazen (50×25 metara) koji ima deo predviđen za skokove u vodu dubine 4,8 metara. Tu je još i mali i dečji bazen.

Ipak, meštani ovo kraja su poznati po tome da znaju da spoje i lepo i korisno, odnosno humano.

Naime, u petak prvog novembra Ruma će još jednom pokazati svoje humano srce, s obzirom da će biti održan humanitarni turnir za malog Stefana Gončina, koji boluje od teške bolesti. Turnir će biti organizovan u Sportskom centru u Rumi, sa početkom u osam časova i trajaće do 14 časova.

Prijave za turnir traju do kraja oktobra, a mogu da se prijave učenici srednjih škola i viših razreda osnovnih škola i da formiraju četvoročlanu grupu. Organizator turnira je Učenički parlament škole i klubovi Srednje stručne škole Branko Radičević iz Rume. Učešće na turniru je dobrovoljni prilog za malog Stefu. 

STAVOVI IZNETI U PODRŽANOM MEDIJSKOM PROJEKTU NUŽNO NE IZRAŽAVAJU STAVOVE OPŠTINE RUMA

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading