Logistički centar "Parking servisa": Značajno povećan kancelarijski prostor

Autor: Republika

Vesti

29.08.2019

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje 4 godine izgrađeno 3.800 m2 novog poslovnog prostora u Logističkom centru "Parking servisa" na Novom Beogradu.

RepublikaFoto: Promo foto
Novi poslovni objekat na Međunarodnom terminalu

Na Međunarodnom terminalu u Bloku 43 na Novom Beogradu svi špediteri konačno rade u komfornim kancelarijama. Neuslovni kontejneri uklonjeni su i više ne ruže ovaj Logistički centar, koji je najveći terminal tog tipa u Srbiji. 

- U poslednje četiri godine "Parking servis" Beograd, koji upravlja ovim Logističkim centrom, izgradio je tri nove poslovne zgrade, sa ukupno 3.800 m2  savremeno opremljenog kancelarijskog prostora. Time su se stekli uslovi da sve špediterske kuće, koje imaju predstavništva na ovoj lokaciji, izađu iz starih, zarđalih kontejnera i pređu u prostrani, svetli, infrastrukturno kompletno opremljen poslovni prostor. – izjavio je Andrija Čupković, direktor JKP "Parking servis". 

U novoj poslovnoj zgradi, površine 2.000 m2 , koja je završena ovih dana, svoje „mesto pod suncem“ pronašlo je više od 30 špediterskih kuća. U novoj zgradi će biti otvoren i restoran brze hrane, koji će koristiti, kako oni koji rade u ovom Logističkom centru, tako i korisnici – vozači kamiona, koji tu obavljaju carinske formalnosti.

RepublikaFoto: Promo foto

U poslednjih nekoliko godina Logistički centar „Parking servisa" značajno je podigao nivo usluga koje pruža. Pomenimo samo neke od pokazatelja - uvođenje besplatnog interneta za vozače kamiona, kao i nova kupatila sa tuševima koje oni mogu neograničeno koristiti. 

U Logističkom centru u Bloku 43, kroz koji dnevno prođe više od 500 kamiona, osim carinske ispostave i parkirališta za teretna i putnička vozila, nalazi se i javno carinsko i komercijalno skladište.

Iako centar, koji se prostire na 8 hektara, ima sve što je neophodno, planovi "Parking servisa" idu još dalje. U pripremi je dokumentacija za proširenje kapaciteta na dodatnih 6 hektara, što će ovaj Logistički centar svrstati u jedan od većih i modernijih u regionu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading