Poklanjamo "Srpski kuvar": Bojana Ristivojević za vas kuva ukusan mediteranski specijalitet
Uz najnoviji dodatak "Srpski kuvar", koji izlazi svakog petka uz Srpski telegraf, očekuju vas sjajni recepti koji će zadovoljiti svačije ukuse.
Foto: Republika"Majstor sam za punjene paprike"
Voditeljka Bojana Ristivojević kaže da zna da spremi gotovo sva tradicionalna jela - sarmice u zelju, obične sarme, musaku, punjene paprike, za koje kaže da je ekspert, pa je čak osmislila i svoj recept, koji je oduševio prijatelje i ukućane. U našem dodatku "Srpki kuvar" saznaćete šta sve ona voli da klopa, kao i koji mediteranski specijalitet je otkrila svim čitaocima.
Poslastica za doručak, pirinač za ručak
Blogerka Ana Ćubela otkriva kako da spremite hrono palačinke, zapečeni paradajz s rižotom i tapendu od masline i indijskog oraha.
Osvežavajući gutljaj iz prirode
U periodu visokih temperatura većina traži način da se spase vrućine. Tečnost je jedan od najboljih prijatelja čoveka u toku leta, ali samo ako se radi o napitku koji nije gaziran i zašećeren. Zato ćete u našim receptima saznati kako da napravite najlepše smutije.
Sve ove recepte, kao i mnoge druge, dobićete u besplatnom dodatku "Srpski kuvar", koji izlazi svakog petka uz Srpski telegraf.
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.

Komentari (0)