(VIDEO) Fanovi serije "Igra prestola" u šoku: Simpsonovi najavili šta će da se dogodi u poslednjoj epizodi!

Autor: Republika

Vesti

14.05.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Igra prestola" ulazi u završnicu, sa svakom novom epizodom poslednje sezone sve je uzbudljivije i neizvesnije, a fanovi danima pre i posle emitovanja polemišu na društvenim mrežama o najsitnijim detaljima ovog ostvarenja. Tako je bilo i posle pete epizode koja je, po svemu sudeći, šokirala publiku jer se desilo nešto neočekivano, ali još čudnije je to što su "Simpsonovi" predvideli šokantna dešavanja!

RepublikaFoto: youtube/Euron Crow's Eye
Foto: Ilustracija

Fanovi serije "Igra prestola" u noći između nedelje i ponedeljka (oni verniji) ili u ponedeljak uveče (oni kojima je dobar san draži) imali su prilike da gledaju, po svemu sudeći, iznenađujuću petu epizodu poslednje sezone svetski popularne sage. Ono što je sve šokiralo jeste scena u kojoj Deneris Targerijan sa svojim zmajevima spaljuje čitavu Kraljevu luku i ubija hiljade nevinih muškaraca, žena, ali i dece!

Ali, pored toga što je taj njen postupak ostavio u neverici fanove, ono što je još više šokiralo jeste činjenica da je ta scena predviđena u drugoj seriji pre dve godine.

Naime, 2017. godine pojavila se parodija Simpsonovih koja odaje počast seriji "Igra prestola" pod nazivom "The Serfsons", a kako tek sada postaje jasno, još tada su najavljene neke od ključnih scena iz poslednje sezone "Igre prestola"!

 

Sličnost scena je neverovatna pa su se tviteraši zapitali da li su pisci Simpsonovih imali kristalnu kuglu ili nešto slično...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading