Britanci šokirani Milojkom i Milijanom: Kontroverzni par puni naslovne strane svetskih medija

Autor: Republika

Vesti

28.03.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović i Milojko Božić pre 2 dana ušli su u rijaliti "Parovi", a o njima su počeli da pišu i svi britanski mediji.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Kontroverzni par ne prestaje da šokira kako našu, tako i svetsku javnost, pa svi sa znatiželjom posmatraju kakve će poteze ovaj par povlačiti u vili "Parova". 

Dodirivanje ispod jorgana nije izostalo, a da li će se Milojko i mlađana Milijana usuditi i na seks pred kamerama, ostaje da vidimo.

Foto: Printskrin/Daily Star
Foto: Printskrin/Daily Star
Foto: Printskrin/Daily Star
I Španci šokirani

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dule

28.03.2019 16:17

I po ovome Srbija postaje poznata. Televizije su odavno presle sve moralne granice ne zbog para nego zbog mozga njihovih vlasnika. Kad ce javne frekvencije da prestanu da truju etar i pre svega mlade. Ne moze niko da kaze ne morate da gledate kad nas sad gleda ceo svet, a mladi traze autograme od osudjenih kriminalca ili spisateljica kojima su jedini atributi silikoni i koje se bave nekim drugim zanatom, a javne frekvencije su postel licitacija za njih.