Humanitarna izložba dečijih rukotvorina u Triglav osiguranju

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

11.12.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Triglav osiguranje tradicionalno će u periodu od 10 – 14. decembra biti domaćin humanitarne prodajne izložbe na kojoj će štićenici Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju prodavati svoje rukotvorine.

RepublikaFoto: Promo foto

U centrali Triglav osiguranja, u Ulici Milutina Milankovića 7a na Novom Beogradu, svakoga dana izložbe u periodu od 9 do 15 časova svoje radove predstavljaće mladi autori Centra zajedno sa svojim starateljima.

RepublikaFoto: Promo foto

Ovogodišnji radovi će pretežno biti inspirisani predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, a sav prihod ostvaren od prodaje biće upotrebljen za nabavku novog materijala od kojeg će mladi stvaraoci kreirati svoja nova umetnička dela.

Predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja u Srbiji, Dragan Marković zajedno sa zaposlenima uzeće učešće u humanitarnoj akciji. Pozivamo klijente i sve ljude dobre volje da se pridruže i pomognu u akciji kupovinom radova štićenika Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading