Tijanu napali roboti!

Autor:

Zabava

11.12.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tijana Stojić snimala je spot za novu pesmu "Rekao si", koji će publika uskoro imati priliku da vidi. Snimanje novog spota je, kako Tijana kaže, prošlo po planu, osim što mogla opasno da nagrabusi zbog scenarija. Naime, zgodna pevačica je po debelom minusu u kratkoj haljini satima snimala provokativne kadrove spota.

RepublikaFoto: Promo foto
Tijana Stojić

- Smrzla sam se kao nikad dosad! Znala sam i pre nego što smo krenuli sa radom da će biti teško, jer je napolju veoma hladno, a mi smo zamislili da se spot ne snima u studiju, već napolju, na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu. Ipak, ništa nije moglo da me pripremi za onu zimu. Ponavljali smo kadrove, a meni su se kosti ledile. Uspela sam da izguram sve dok su kamere bile uključene, ali kad su konačno rekli da je gotovo, nisam mogla da se pomerim koliko sam se zaledila - rekla je Tijana i otkrila da je nakon brzih pesama konačno došao red na baladu.

RepublikaFoto: Promo foto
Tijana Stojić

Veče pre nego što je na debelom minusu snimila spot za pesmu "Rekao si", Tijana je završila još jedan spot. Reč je o duetu "Omiljeni broj", koji je Stojićeva snimila sa DJ Đukom.

- Taj spot smo snimali u studiju, pa tu bar nije bilo zime. Ipak, u spotu će publika videti kako sam se snašla u borbi sa robotima - zagonetna je Tijana, koja u 2019. godinu ulazi sa čak dve nove pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading