NEDOPUSTIVE SU PRETNJE DIREKTORU SRPSKOG TELEGRAFA! Matić reagovao na incident u Kosovskoj ulici: Na policiji je da utvrdi šta se dogodilo, ali je jasno prema Lađevićevim rečima!

Autor:

Vesti

29.05.2024

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom napada na Milana Lađevića oglasio se i Marko Matić, politički analitičar.

NEDOPUSTIVE SU PRETNJE DIREKTORU SRPSKOG TELEGRAFA! Matić reagovao na incident u Kosovskoj ulici: Na policiji je da utvrdi šta se dogodilo, ali je jasno prema Lađevićevim rečima!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić, Youtube/Printscreen

Marko Matić politikolog i politički analitičar oglasio se povodom napada na Milana Lađevića, direktora Srpskog telegrafa.

- Ponašanje Vuka Cvijića je odavno poznato kao neprimereno. On je u stalnoj negativnoj političkoj kampanji, što se preko opozicionih medija da videti. Ono što je nedopustivo je to da preti direktoru Srpskog telegrafa. Naročito je nedopustivo da preti da će ga zapamtiti. Svakako je na policiji da utvrdi šta se dogodilo, ali je jasno prema rečima Milana Lađevića da je ceo incident izazvao Cvijić, a trebalo bi da snosi i odgovornost ukoliko se utvrdi da je u celom slučaju obmanjivao javnost - navodi Matić.

Podsetimo, danas su u policijskoj stanici Stari grad izvršni direktor Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković dali izjave povodom napada koji se desio danas u Kosovskoj ulici, kada je je Vuk Cvijić napao izvršnog direktora Medijske mreže Milana Lađevića.

Povodom toga Lađević i Vuković su otišli u policijsku stanicu, gde su dali izjavu, koju prenosimo u celosti. 

- Ja sam izvršni direktor Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika.rs. Danas sam se oko 13h nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici, i tu sam sedeo sa kolegom Vuković Borisom. U jednom momentu stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, koga znam duže vreme jer je isto kolega novinar. Kada je prišao stolu, počeo je da provocira i da se cinično smeje, a za to vreme je stajao ispred mene. Pitao sam ga: "Da li te je sramota da pišeš onakve laži o meni", na šta mi je on odgovorio: "Tek ću da pišem, imam svašta o tebi i tvojoj porodici." Tada sam ustao i rekao mu: "Slobodno piši šta imaš." Vuk je nastavio da provocira i psuje, nakon čega je inscenirao pad i rekao: "Sad ćeš ti da vidiš, zapamtićeš me dobro." Moj kolega Boris i ja smo se vratili za naš sto, dovršili piće i otišli u redakciju, gde smo prijavili ceo događaj. Meni nije poznato zašto se Vuk na takav način ponaša prema meni, ranije sličnih nesuglasica nismo imali. Mislim da je ovo uradio samo da bi me isprovocirao - izjavio je Milan Lađević, dok je Vuković rekao sledeće: 

- Ja sam zamenik izvršnog direktora Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika rs. Danas sam se oko 13h nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici i tu sam sedeo sa mojim kolegom Lađević Milanom. U jednom momentu iz čista mira stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, kojeg znam iz medija. Isti je stajao iznad našeg stola, dok smo mi sedeli, i sve vreme je provocirao, na šta mi nismo obratili pažnju, ali je on bio izuzetno neprijatan. U jednom trenutku je prišao mom kolegi Milanu, stao iznad njega i cinično se smejao. Milan ga je tada upitao zbog čega objavljuje neistine, kada je Vuk nastavio da prilazi Milanu, nakon čega je Milan ustao. Vuk je tada počeo da preti Milanu, obraćuajući mu se rečima: "Zapamtićeš me, tek ćemo da objavljujemo tekstove o tebi i tvojim bližnjima." Milan je sve vreme ćutao, a Vuk je nastavio da mu se unosi u facu, Milan je tada odgovorio: "Piši šta hoćeš", nakon čega je Vuk iz čista mira seo na asfalt. Tada sam i ja ustao, prišao Vuku, a on je tada govorio: "Sad ćeš ti da vidiš", nakon čega se udaljio desetak metara od nas i seo na neki kamen. Milan i ja smo se tada vratili za sto, seli smo da završimo piće, nakon čega smo se vratili u redakciju, gde je Milan prijavio ceo događaj.

Podsećamo, veliki skandal dogodio se danas u Kosovskoj ulici u Beogradu kada je Vuk Cvijić iz čista mira prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković.

Naime, Vuk Cvijić je iz čista mira napao Milana Lađevića, čak mu se unosio i u facu, a onda je počeo da mu preti. 

- Prišao je stolu i iz čista mira počeo cinično da se smeje, vređa i da govori kako će tek da piše o nama unoseći mi se u facu. Stajao sam ispred njega, a on je nastavio da mi preti i rekao je ovim rečima "da ćemo ga zapamtiti". On je inscenirao da sam ga ja odgurnuo. Pretio mi je i policijom - rekao je Milan Lađević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading