LAŽOVU VUKU CVIJIĆU MENJAJU SLIKU NA SAJTU DA DELUJE KAO ISPOSNIK! Napada kolege, a predstavlja se kao žrtva!

Autor:

Vesti

29.05.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cvijić je suvlasnika Medijske mreže Milana Lađevića napao iz čista mira dok je mirno ispijao piće, a sada od sebe pravi žrtvu.

LAŽOVU VUKU CVIJIĆU MENJAJU SLIKU NA SAJTU DA DELUJE KAO ISPOSNIK! Napada kolege, a predstavlja se kao žrtva!

Foto: ST/P.Divac, ATA images

Izvršnog direktora Medijske mreže Milana Lađevića danas je brutalno napao novinar Radara Vuk Cvijić u Kosovskoj ulici u kafiću  i to iz čista mira. On je prišao stolu za kojim su sedeli  Lađevic i njegov zamenik Boris Vukovic i počeo suvlasniku Medijske mreže da se unosi u lice, cinično da se smeje, vređa i da govori kako će tek da piše o njemu unoseći mi se u facu.

Da čitava situacija bude gora, Vuk Cvijić je odmah posle ovog napada počeo da laže i priča kako je njega Lađević napao, a njegov Radar i on zajedno idu dotle da ga predstave kao isposnika. Puštaju mu slike i menjaju stare na sajtu gde on izgleda jadno i iznemoglo, kako bi se stvorila slika o njemu, kao o čoveku koji nije u stanju mrava da zgazi, a kamoli da uradi šta je uradio.

Foto: Printscreen Radar

Vuk Cvijić kao isposnik

 

Šta se tačno desilo Milan Ladjević je ispričao u policiji, a njegovu izjavu prenosimo u celosti.

- Ja sam izvršni direktor Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika.rs. Danas sam se oko 13h nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici, i tu sam sedeo sa kolegom Vuković Borisom. U jednom momentu stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, koga znam duže vreme jer je isto kolega novinar. Kada je prišao stolu, počeo je da provocira i da se cinično smeje, a za to vreme je stajao ispred mene. Pitao sam ga: "Da li te je sramota da pišeš onakve laži o meni", na šta mi je on odgovorio: "Tek ću da pišem, imam svašta o tebi i tvojoj porodici." Tada sam ustao i rekao mu: "Slobodno piši šta imaš." Vuk je nastavio da provocira i psuje, nakon čega je inscenirao pad i rekao: "Sad ćeš ti da vidiš, zapamtićeš me dobro." Moj kolega Boris i ja smo se vratili za naš sto, dovršili piće i otišli u redakciju, gde smo prijavili ceo događaj. Meni nije poznato zašto se Vuk na takav način ponaša prema meni, ranije sličnih nesuglasica nismo imali. Mislim da je ovo uradio samo da bi me isprovocirao - izjavio je Milan Lađević, dok je Vuković rekao sledeće: 

- Ja sam zamenik izvršnog direktora Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika rs. Danas sam se oko 13h nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici i tu sam sedeo sa mojim kolegom Lađević Milanom. U jednom momentu iz čista mira stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, kojeg znam iz medija. Isti je stajao iznad našeg stola, dok smo mi sedeli, i sve vreme je provocirao, na šta mi nismo obratili pažnju, ali je on bio izuzetno neprijatan. U jednom trenutku je prišao mom kolegi Milanu, stao iznad njega i cinično se smejao. Milan ga je tada upitao zbog čega objavljuje neistine, kada je Vuk nastavio da prilazi Milanu, nakon čega je Milan ustao. Vuk je tada počeo da preti Milanu, obraćuajući mu se rečima: "Zapamtićeš me, tek ćemo da objavljujemo tekstove o tebi i tvojim bližnjima." Milan je sve vreme ćutao, a Vuk je nastavio da mu se unosi u facu, Milan je tada odgovorio: "Piši šta hoćeš", nakon čega je Vuk iz čista mira seo na asfalt. Tada sam i ja ustao, prišao Vuku, a on je tada govorio: "Sad ćeš ti da vidiš", nakon čega se udaljio desetak metara od nas i seo na neki kamen. Milan i ja smo se tada vratili za sto, seli smo da završimo piće, nakon čega smo se vratili u redakciju, gde je Milan prijavio ceo događaj.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazar

29.05.2024 20:55

Nikad čuo za njega.