"AKO IMATE MALU DECU, NE OSTAVLJAJTE IH NI NA TRENUTAK SAME"! Opasne zveri terorišu Višjičku banju! STANOVNICI DOBILI UZNEMIRUJUĆE UPOZORENJE, ŽENA OPISALA ZASTRAŠUJUĆE ISKUSTVO!

Autor:

Vesti

20.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina je podelila iskustvo svoje komšinice koja je imala zastrašujući susret sa šakalima. kad je izvela svog psa u večernju šetnju.

"AKO IMATE MALU DECU, NE OSTAVLJAJTE IH NI NA TRENUTAK SAME"! Opasne zveri terorišu Višjičku banju! STANOVNICI DOBILI UZNEMIRUJUĆE UPOZORENJE, ŽENA OPISALA ZASTRAŠUJUĆE ISKUSTVO!

Foto: printscreen/Google Earth, Shutterstock

Stanovnici naselja Višnjičke banje u Beogradu suočavaju se sa ozbiljnom pretnjom - čoporom šakala koji teroriše kvart. Ova situacija izaziva ozbiljnu zabrinutost među stanovnicima, posebno roditeljima malih dece i vlasnicima kućnih ljubimaca.

Jutros su komšije ovog dela grada zatečene upozorenjem koje je izazvalo veliku nelagodu. Marina, jedna od stanovnica, izrazila je svoju zabrinutost ističući da se oseća nesigurno i da se ovaj problem odražava na njihove svakodnevne aktivnosti. Upozorenje je bilo jasno - roditeljima malih dece savetuje se da ih ne ostavljaju same ni na trenutak na igralištu, dok se vlasnicima malih kućnih ljubimaca sugerira da budu posebno oprezni jer šakali mogu brzo reagovati.

- Drage komšije, ako imate jako malu decu, ne ostavljajte ih ni za trenutak same na igralištu. Isto važi za vlasnike malih kućnih ljubimaca, jer dok ste trepnuli šakal ih može odneti u žbun - piše u upozorenju koje je pročitala Marina, prenosi Mondo. 



Marina je podelila iskustvo svoje komšinice koja je imala zastrašujući susret sa šakalima. Izvela je svog psa u večernju šetnju kada je istrčao šakal. Njena reakcija i način na koji je uspela da se izbori sa situacijom jasno prikazuju ozbiljnost problema sa kojim se stanovnici Višnjičke banje suočavaju.

U prvi mah je pomislila da je to lutalica, ali na trotoaru ju je gledao drugi šakal.

Komšinica je pokušala da ga otera, ali nije bilo vajde

Kaže da su mu oči sijale, rep mu je bio kosmat i debeo. Počela je da beži ka ulazu, misleći da je čopor verovatno tu. Dozivala je psa, bila je uplašena.

- Najzad je svom psu rekla "drži ga Mico", na šta se šakal munjevito okrenuo unazad i pored njih potrčao ka prvoj zgradi, zastajkujući i gledajući ih obe - prepričala je Marina za iskustvo svoje komšinice.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading