NEMOJTE DA VAS IZNENADI KADA SE AUTOBUS NE POJAVI! Spremite se za 10 dana asfaltiranja u Zemun polju - Evo koje linije MENJAJU TRASU!

Autor:

Vesti

10.04.2024

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tom periodu doći će potpunog zatvaranja predmetne deonice.

NEMOJTE DA VAS IZNENADI KADA SE AUTOBUS NE POJAVI! Spremite se za 10 dana asfaltiranja u Zemun polju - Evo koje linije MENJAJU TRASU!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Radovi na asfaltiranju i uređenju Ulice Bertranda Rasela u naselju Zemun polje, na delu od Ulice Franje Krča do Ulice Tomice Popovića, koje izvodi „Baumeister” d. o. o. iz Beograda, trajaće od 10. do 30. aprila, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

U tom periodu doći će potpunog zatvaranja predmetne deonice, zbog čega će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati na sledeći način:

– vozila sa linije 708 će u oba smeru saobraćati sledećom trasom: terminus „Zemun polje” – Franje Krča – Dušana Mađarčića Korčagina – Braće Krnješevac – Slobodana Bajića – Jurija Rakitina i dalje redovnom trasom;

– vozila sa linije 704N u smeru ka Trgu republike saobraćaće na trasi: Franje Krča – Dušana Mađarčića Korčagina – Braće Krnješevac – Jurija Rakitina i dalje redovno, a u smeru ka periferiji redovnom trasom.

Privremeno se ukidaju sledeća stajališta:

– za liniju 708 u smeru ka Zemun polju : „Institut za kukuruz” i „Đure Gajića”,

– za liniju 708 i liniju 704N u smeru ka Zemunu i Trgu republike: „Franje Krča” i „Đure Gajića”. Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.

AMSS

Na putevima u Srbiji uslovi za vožnju su dobri i saobraćaj se odvija bez zastoja.

Na pojedinim deonicama su predviđene izmene u saobraćaju zbog radova.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS)

Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

Kamioni na graničnom prelazu Batrovci čekaju tri sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading