DEČAK JE PRIŠAO MOJOJ ĆERKI U AUTOBUSU I REKAO JOJ OVO DA NIKO NE ČUJE: Želim da se zahvalim njegovim roditeljima - PLAKAĆETE (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava će rasplakati mnoge, posebno dečake roditelja, ako ga prepoznaju na osnovu ove priče.

DEČAK JE PRIŠAO MOJOJ ĆERKI U AUTOBUSU I REKAO JOJ OVO DA NIKO NE ČUJE: Želim da se zahvalim njegovim roditeljima - PLAKAĆETE (FOTO)

Foto: Shutterstock, Printscreen/https://www.facebook.com/profile.php?id=100069289516027&__tn__=-UC*F

Jedan tata odlučio je da podeli iskustvo ćerke na Internetu i time javno pohvali dečaka koji joj je pomogao u autobusu. Naime, njegova ćerka je prvi put dobila menstruaciju dok je bila u autobusu. To je primetio nepoznat dečak i prišao je da joj pomogne. Nije se smejao, niti je ismejavao, već je imao dobru nameru. Devojčica je očigledno nakon toga ispričala roditeljima šta se desilo, a oni su bili oduševljeni ponašanjem dečaka. Tom prilikom pohvalili su i dečakove roditelje koji su ga lepo vaspitali i naučili lepom ponašanju.

- Moja ćerka je danas dobila prvu mesečnicu. Nalazila se u autobusu i tinejdžer koji je godinu dana stariji od nje prišao joj je i rekao na uvo, imaš mrlju na pantalonama. Omotaj moj džemper oko struka i vrati se kući da se presvučeš. Danas želim da se zahvalim roditeljima ovoga deteta što su tako odgojili svoje dete. Nije je snimao, nije je slikao, nije ju je razotkrio, nije je ismejavao i maltretirao, već joj je pomogao. Kada se dete odgaja u ljubavi, nežnosti, poštovanju, solidarnosti, toleranciji i duhu služenja, tada je svet lepši. Aplauz za one roditelje koji svojoj deci usađuju moralne i duhovne vrednosti, ali dvostruki aplauz za decu koja ih sprovode u delo - napisao je tata na društvenoj mreži Fejsbuk i sve oduševio objavom.

Foto: Shutterstock

Devojčica dobila prvu menstruaciju

Fotografiju pogledajte OVDE.

Nakon priče mnogi su se oglasili u komentarima da pohvale roditelje dečaka, a i njega samog.

- Tekst odličan i poučan!

- Bravo, svaka čast.

- Veliko bravo za dečaka koji je pomogao. Za roditelje isto bravo.

- Tekst je odličan svaka čast mladiću - pisali su oduševljeni ljudi ispod objave uz različite emotikone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading