SUMNJIVU TORBU U "MOSKVI" OSTAVIO DRŽAVLJANIN RUMUNIJE: Detalji incidenta i herojski čin radnika obezbeđenja

Autor:

Vesti

26.03.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik iz obezbeđenja herojski reagovao i doprineo sigurnosti građana.

SUMNJIVU TORBU U "MOSKVI" OSTAVIO DRŽAVLJANIN RUMUNIJE: Detalji incidenta i herojski čin radnika obezbeđenja

Foto: ST/Tamara Pavišić

Prema nezvaničnim informacijama koje je dobio "Blic", pripadnici MUP-a su primili dojavu o sumnjivoj torbi u hotelu "Moskva" i odmah su se uputili na lice mesta.

Kako je Republika saznala, sumnjivi ranac u kojem je bila metalna kutija je ostavio državljanin Rumunije koji je proveo dve noći sa još jednim čovekom, u istoimenom hotelu. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Nenad Spasojević radnik obezbeđenja

- Torbu je zaboravio gost, metalna je kutija bila u rancu. Ono što sam odmah pomislio jeste da je unutra bomba, jer je metalna kutija i sve je to sumnjivo. Odmah sam je izneo iz hotela i izolovao napolju na klupu gde ima najmanje ljudi, jer ovuda prolaze i deca, pa sam morao da razmišljam i o tome. Znam da je rumunski državljanin i da je mlađi od 40 godina. Bili su policija i žandarmerija ovde sa puškama, metalnu kutiju su odneli na veštačenje da utvrde šta je u njoj.- rekao je za Republiku Nenad Spasojević, radnik obezbeđenja hotela "Moskva".

Foto: ST/Tamara Pavišić

Klupa na kojoj je radnik ostavio ranac

Radnik iz obezbeđenja je nedavno pokazao izuzetnu hrabrost i spremnost na akciju kada je reagovao na incident na ulici. Njegova brza reakcija je doprinela sigurnosti građana i sprečila potencijalnu opasnost.

Ovaj događaj je još jedan podsetnik na važnost uloge koju radnici obezbeđenja imaju u očuvanju bezbednosti javnih prostora. Njihova brza reakcija i pripravnost su od ključnog značaja u sprečavanju incidenata i održavanju reda i mira.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading