HAOS NA AUTO-PUTU I OKO AUTOKOMANDE! Ovi delovi Beograda "u crvenom" - naoružajte se strpljenjem! (FOTO)

Autor:

Vesti

18.03.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic paralisao je delove prestonice.

HAOS NA AUTO-PUTU I OKO AUTOKOMANDE! Ovi delovi Beograda "u crvenom" - naoružajte se strpljenjem! (FOTO)

Foto: Google maps

Početak nove radne nedelje i mokri kolovozi doprineli su da se u Beogradu od jutros na nekoliko deonica stvore kolone i gužve.

Trenutno je kritična situacija na auto-putu, naročito na delu od Plavog mosta ka Autokomandi, gde vozila gotovo da se jedva pomeraju, a na Gugl mapama je označeno jarko crvenom bojom, što znači da je na tom delu puta gužva.

Isto je i sa Autokomandom, odnosno priključnim ulicama, a najkritičnije je u Bulevaru oslobođenja. Gužva je i na Mostarskoj petlji.

Ima gužve i na Gazeli, gde je pojačan saobraćaj, ali se kolona kreće. I na Čukarici je stanje slično, ona je označena narandžastom bojom, što znači da ima gužve, ali se vozila ne zadržavaju.

Pazite na maglu

 Auto-moto savez Srbije upozorio je danas da bi magla mogla da otežava vožnju na putevima u Sremu i Bačkoj, da je ima pored Tamiša i Tise, da usporava vožnju na području Dimitrovgrada, na autoputevima kod Ljiga, Uba, Ražnja Aleksinca, Paraćina i Jagodine, a da je prisutna i na istočnom kraku koridora 10 između Niša i Pirota. 

Na vozače se apeluje i da obrate pažnju na stanje kolovoza jer i danas povremena slaba kiša može da utiče na duži zaustavni put, a koji je zbog neprilagođene brzine i nedovoljnog odstojanja u velikom broju slučajeva razlog saobraćajnih nezgoda i vanrednih zastoja.

Kako se navodi zadržavanja na pojedinim graničnim prelazima ima za teretna motorna vozila, a najviše se čeka na prelazu Batrovci - 480 minuta, Šid (300 minuta),  Horgoš (180), Kelebija (120) i Bogojevo (60).

Na ostalim graničnim prelazima, kao i na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading