"ŠTA JE OVDE LUKS? PLASTIČNA ZAVESA ILI TO ŠTO NEMA TV?" Okačio oglas za stan na Banovom Brdu pa probudio GNEV korisnika mreža: SVE SE USIJALO! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.03.2024

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini korisnici su izrazili svoje mišljenje o ceni i opremljenosti stanova, ističući da iznajmljivači naplaćuju i do 700 evra mesečno za stanove koji nisu vredni te sume.

"ŠTA JE OVDE LUKS? PLASTIČNA ZAVESA ILI TO ŠTO NEMA TV?" Okačio oglas za stan na Banovom Brdu pa probudio GNEV korisnika mreža: SVE SE USIJALO! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Pojedini stanodavci izdaju stanove koji su daleko od luksuznih, iako u oglasima tvrde suprotno. Na stranici "Izdavanje stanova - Beograd" pojavio se oglas za stan kod Ada Mola, navodeći da je reč o lepom, sređenom, luksuznom stanu koji je odmah useljiv, po ceni od 600 evra mesečno. Međutim, korisnici su izrazili revolt zbog takvih oglasa, ističući da stanovi ne ispunjavaju kriterijume luksuza, i da su cene izdavanja nerealno visoke.

Foto: facebook printscreen

 

 


Reakcije korisnika na oglas

Jedan od komentara istakao je da bi jedina luksuzna stvar u tom stanu mogla biti istoimena radio stanica koja bi se puštala. Drugi korisnik je upotrebio ironiju, ističući da je ljudski bezobrazluk bezgraničan, s obzirom na to da se stanovi sa plastičnom zavesom u kadi reklamiraju kao luksuzni.

Stav korisnika o ceni i opremljenosti stanova

Pojedini korisnici su izrazili svoje mišljenje o ceni i opremljenosti stanova, ističući da iznajmljivači naplaćuju i do 700 evra mesečno za stanove koji nisu vredni te sume. Korisnici su se osvrnuli na nedostatak luksuza, navodeći primere kao što su plastične zavese u kadi, nedostatak klupskog stola i drugih osnovnih stvari koje bi trebalo da budu prisutne u luksuznom stanu.


Ovi slučajevi ukazuju na problem neusklađenosti između stvarnog stanja stanova koji se izdaju i njihovog opisa u oglasima, kao i na previsoke cene iznajmljivanja u odnosu na kvalitet stanova. Revoltirani korisnici ističu da je neophodno da se preduzmu određeni koraci kako bi se sprečila zloupotreba oglašavanja i zaštitila prava zakupaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading