IZMENE JAVNOG PREVOZA U CENTRU GRADA: Osam autobuskih linija menja svoje trase!

Autor:

Vesti

08.03.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova situacija će uticati na linije 24, 37, 44, 37N, 27, 58 i EKO 1.

IZMENE JAVNOG PREVOZA U CENTRU GRADA: Osam autobuskih linija menja svoje trase!

Foto: Tanjug/BEOINFO

Od sutra u 9 časova pa sve do utorka uveče, vozači i putnici javnog gradskog prevoza u Beogradu moraće da se prilagode privremenoj promeni trase nekoliko autobuskih linija zbog sanacije kvara na kanalizacionoj mreži u Dečanskoj ulici. Ova situacija će uticati na linije 24, 37, 44, 37N, 27, 58 i EKO 1, a u nastavku možete pročitati detalje o promenama na svakoj od njih.

Linije 24, 37, 44 i 37N
Vozila sa ovih linija u smeru ka Neimaru, Kneževcu i Senjaku saobraćaće redovno, dok će u smeru ka Dorćolu kretati alternativnom trasom koja obuhvata Bulevar kralja Aleksandra, Trg Nikole Pašića, Terazije, Kolarčevu, Trg republike i dalje redovno.

Linija 27
U smeru ka Mirijevu, autobusi će ići Trgom republike, Braće Jugovića, Francuskom, Kolarčevom, Terazijama, delom Trga Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovno. U smeru ka centru grada, trasa ostaje nepromenjena.

Linija 58
U smeru ka Železniku, autobusi će koristiti trasu Bulevar despota Stefana, Braće Jugovića, Francusku, Kolarčevu, Terazije, deo Trga Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovno. Za putnike ka Pančevačkom mostu, trasa će se kretati Bulevarom, Trgom Nikole Pašića, Kolarčevom, kroz okretnicu na Trgu, zatim Bulevarom despota Stefana i dalje redovno.

Linija EKO 1
U smeru ka Novom Beogradu, autobusi će voziti Bulevarom kralja Aleksandra, Trgom Nikole Pašića, Terazijama, Kolarčevom, Makedonskom, Dečanskom pa u Terazijski tunel i dalje redovno. Za putnike ka Vukovom spomeniku, trasa će se kretati Zelenim vencem, Prizrenskom, Terazijama, Trgom Nikole Pašića, Bulevarom kralja Aleksandra.

Sekretarijat za javni prevoz apeluje na putnike da prate obaveštenja i savete prevoznika kako bi se prilagodili privremenim izmenama i olakšali sebi putovanje tokom perioda sanacije kvara na kanalizacionoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading