ZATVARA SE DEČANSKA ULICA ZA SAOBRAĆAJ: Evo šta je razlog!

Autor:

Vesti

07.03.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vreme izvođenja radova, gradski Sekretarijat za javni prevoz će izvršiti preusmeravanje linija javnog gradskog prevoza.

ZATVARA SE DEČANSKA ULICA ZA SAOBRAĆAJ: Evo šta je razlog!

Foto: printscreen/Google Maps

Gradski Sekretarijat za javni prevoz obaveštava građane da će zbog hitnog otklanjanja kvara na uličnoj kanalizacionoj mreži, Dečanska ulica, na delu od Nušićeve do Trga Nikole Pašića, biti zatvorena za saobraćaj od subote, 9. marta u 9 časova do utorka, 12. marta do kraja dana. Ovo zatvaranje je neophodno zbog sanacije kvara koji se nalazi na velikoj dubini od oko pet metara, kao i manipulacije potrebne mehanizacije i postavljanja pumpi za prepumpavanje fekalnog sadržaja.

Za vreme izvođenja radova, gradski Sekretarijat za javni prevoz će izvršiti preusmeravanje linija javnog gradskog prevoza koje saobraćaju navedenom trasom. Ovo je važno da bi se omogućilo normalno funkcionisanje saobraćaja i sprečilo moguće ugrožavanje kolovozne konstrukcije i učesnika u saobraćaju u ovoj ulici. Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluju na građane da imaju strpljenje i razumevanje zbog neugodnosti koje će ovo zatvaranje izazvati.

Sanacija kvara na kanalizacionoj mreži je neophodna kako bi se sprečilo moguće ugrožavanje kolovozne konstrukcije i kako bi se normalizovalo funkcionisanje kanalizacione mreže. Važno je istaći da se kvar nalazi na izuzetnoj dubini od oko pet metara, što zahteva posebne mere i mehanizaciju za njegovo otklanjanje.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluje na građane da pokažu strpljenje i razumevanje zbog neugodnosti koje će nastati usled zatvaranja dela Dečanske ulice. Važno je da se svi učesnici u saobraćaju pridržavaju uputstava i preusmerenja linija javnog gradskog prevoza kako bi se ovi radovi izveli bezbedno i efikasno.

Ove informacije su od velikog značaja za sve građane koji koriste javni prevoz i koji se svakodnevno kreću kroz navedeno područje. Važno je da se prate uputstva i informacije nadležnih službi kako bi se izbegle neprijatnosti tokom izvođenja ovih radova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading