ZVEZDINO DETE ODBILO NOVI UGOVOR! Odstranjen je iz EKIPE! Sledeća stanica ITALIJA?!

Autor:

Sport

08.03.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su veći izgledi da će krenuti bratovim stopama!

ZVEZDINO DETE ODBILO NOVI UGOVOR! Odstranjen je iz EKIPE! Sledeća stanica ITALIJA?!

Foto: Starsport

Fudbaler Troa i reprezentativac Srbije, Luka Ilić, našao se u nesuglasicama sa svojim trenutnim klubom. Odbijanjem da potpiše novi ugovor, naš igrač je zaradio odstranjenje iz tima, a deluje da mu je novi transfer na pomolu.

Ukoliko sve prođe kao prema pisanju medija, Ilić bi trebao da pojača redove italijanske Verone i tako krene putem koji je već prošao njegov brat Ivan. Trenutni fudbaler Torina je procvetao u gradu na severu Italije, i tako sebi zaradio ozbiljnu ulogu u nacionalnom timu, ali i prelazak u značajno bolju sredinu, Torino.

Republika

Foto: Starsport

Luka Ilić u dresu TSC

Sada bi to vrlo lako moglo da se dogodi sa Lukom. Stariji od dvojice braće je najlepši period u karijeri doživeo igrajući na pozajmici za TSC. Troa je tada insistirao da se vrati, a sada bi vrlo lako mogao da dobije papir, na koji bi potpisom promenio putanju u svom fudbalskom životu. 

Ilić ima 24 godine i u paketu sa mlađim bratom Ivanom ga je Mančester Siti kupio od Crvene zvezde za 5.500.000 evra kada su još bili maloletni tinejdžeri. Ostao je godinu dana na Marakani kao pozajmljen igrač, a potom je dve godine bio pozajmljen holandskoj Bredi i godinu i po Tventeu.U januaru 2022. otišao u Trou, koja je neka vrste filijale Mančester Sitija, jer su oba kluba u vlasništvu arapske Siti grupe.

Ukoliko bi se pokazao u Veroni, vrlo lako bi mogao ponovo da dogura do dresa nacionalnog tima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading