DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA! Avion poleteo za Dizeldorf, pilot naredio HITNO sletanje!

Autor:

Vesti

18.02.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija je saopštila da je let JU324 iz Beograda do Dizeldorfa, koji je obavljala partnerska kompanija, vraćen u Beograd!

DRAMA NA AERODROMU NIKOLA TESLA! Avion poleteo za Dizeldorf, pilot naredio HITNO sletanje!

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras se na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" desio neobičan incident kada je pilot aviona koji je poleteo za Diseldorf zatražio hitno sletanje neposredno nakon poletanja. Ovaj neočekivani zahtev izazvao je blagi zastoj u aerodromskom saobraćaju, a informaciju je prvi preneo "Blic".

Er Srbija je saopštila da je let JU324 iz Beograda do Diseldorfa, koji je obavljala partnerska kompanija, vraćen u Beograd zbog tehničkih razloga. Kompanija je istakla da je avion bezbedno sleteo na beogradski aerodrom i naglasila da bezbednost putnika i članova posade predstavlja njen najvažniji prioritet.

Reakcija Er Srbije

U zvaničnom saopštenju, Er Srbija je izrazila žaljenje zbog eventualnih neprijatnosti koje su putnici mogli da iskuse usled ovog incidenta. Takođe, kompanija je istakla da čini sve što je u njenoj moći da osigura da se let nastavi što je moguće pre. Bezbednost putnika i posade nije bila ugrožena tokom ovog događaja, a Er Srbija je pozvala putnike da se za dodatne informacije obrate Kontakt centru Er Srbije ili posete zvanični veb-sajt kompanije.

Hitnost situacije

Ova neočekivana situacija izazvala je izvesnu zabrinutost među putnicima i osobljem na aerodromu. Hitno vraćanje aviona zbog tehničkih razloga predstavlja retku pojavu u vazdušnom saobraćaju i zahteva preciznu reakciju nadležnih organa i kompanije.


Iako su tehnički razlozi zahtevali povratak aviona u Beograd, važno je istaći da je bezbednost putnika i posade bila potpuno zaštićena tokom čitavog incidenta. Ovaj događaj još jednom naglašava važnost pažljivog održavanja i nadzora vazduhoplova pre svakog leta.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading