"AFTER JE U MIRIJEVU!" GRAĐANI U STRAHU OD ŽENE SA ZELENIM RANCEM! Ide i bije ljude ali cilja u GLAVU: "Čeka neko dete da baci pod automobil!" (FOTO)

Autor:

Vesti

04.02.2024

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena oko pedeset godina starosti pravi probleme po Mirijevu.

"AFTER JE U MIRIJEVU!" GRAĐANI U STRAHU OD ŽENE SA ZELENIM RANCEM! Ide i bije ljude ali cilja u GLAVU: "Čeka neko dete da baci pod automobil!" (FOTO)

Foto: Shutterstock

Uznemirenost je zahvatila Mirijevo nakon što su meštani postali svesni prisustva žene koja navodno nasumično napada druge žene u ovom naselju. Incidenti su kulminirali kada je jedan muškarac, putem društvenih mreža u grupi "Mirijevo", upozorio na ovu zabrinjavajuću situaciju.

- Komšije, Mirijevom pored svih koji šetaju, šeta žena oko 50 godina starosti, pristojno obučena. Ono što je izdvaja je to da bez razloga udara i napada žene uglavnom. Moju suprugu je danas udarila kada je išla na kontrolu u dom zdravlja dok je prolazila pored nje - napisao je u svojoj objavi.

Foto: Društvene mreže

Objava o ženi iz Mirijeva

Prema njegovim rečima, žena udara snažno, često ciljajući glavu. Policija je odgovorila na prijavu i pronašla ženu kod hrama Svetog Pantelejmona, nakon čega su je priveli. Međutim, izgleda da je žena pacijent Instituta za mentalno zdravlje, što je dodatno zabrinjavajuće za građane.

- Napala je još nekoliko osoba danas. Tako da svrha prijave i ne postoji. Ona šeta slobodno po Mirijevu. Valjda dok nekoga teže ne povredi ili dok neko dete ne gurne pod autobus. Oni što je kod nje zapaženo je da nosi jarko zeleni ranac preko jakne - dodao je meštanin u svojoj objavi.

Ovi incidenti su izazvali brojne reakcije građana Mirijeva u grupi na društvenim mrežama. Jedan korisnik je podelio informaciju da je žena juče pravila haos na Mirijevskoj pijaci, razbijajući cveće i vence te udarajući ljude.

- After je u Mirijevu - glasio je jedan od smešnijih komentara. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading