DRAMA U PODGORICI: Žena kamenovala autobus, pa pobegla

Autor:

Svet

28.01.2024

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da će identifikacija počinioca biti moguća, što bi trebalo da doprinese hapšenju i procesuiranju osobe odgovorne za napad.

DRAMA U PODGORICI: Žena kamenovala autobus, pa pobegla

Foto: shutterstock

Sinoć u 19.30 sati, autobus Gradskog saobraćaja Podgorice na liniji 19 doživeo je napad kamenovanjem na stanici u podgoričkom naselju Konik. Prema saopštenju iz preduzeća, napad je izvršila putnica koja je nakon incidenta pobegla sa mesta događaja. Iako nema velikih oštećenja na autobusu, sigurnosne kamere će biti korišćene kako bi identifikovale počinioca.

Na društvenim mrežama je osvanula ova informacija, tako je javnost upoznata sa ovim slučajem. Na jednom od podgoričkih portala je osvanula fotografija i obaveštenje vezano za ovu ženu.

Iz Gradskog saobraćaja Podgorica ističu da je napad na autobus ozbiljan incident koji će biti istražen uz pomoć snimaka sa sigurnosnih kamera. Očekuje se da će identifikacija počinioca biti moguća, što bi trebalo da doprinese hapšenju i procesuiranju osobe odgovorne za napad.

- Danas (27. 01. 2024. godine) u 19.30 došlo je do oštećenja (kamanovanja) autobusa na liniji 19 na poslednjoj stanici na Koniku. Nema velikog oštećenja. Počinilac je putnica koja je izašla iz autobusa, gađala isti, a potom pobegla sa mesta događaja. Snimci sa naših sigurnosnih kamera će identifikovati počinioca - navodi se u objavi Gradskog saobraćaja Podgorica.

Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće korake kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti i osigurala bezbednost putnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading