USNULI BEOGRAD! NEMA ŽIVE DUŠE NA ULICI! Prizor koji se retko viđa u prestonici - povećan broj vozila jedino na GAZELI! (FOTO)

Autor:

Vesti

03.02.2024

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradske ulice ovog jutra puste.

USNULI BEOGRAD! NEMA ŽIVE DUŠE NA ULICI! Prizor koji se retko viđa u prestonici - povećan broj vozila jedino na GAZELI! (FOTO)

Foto: Pixabay

Gotovo sve veće saobraćajnice prohodne su ovog jutra, što je i karakteristično za vikend. Blago je pojačan saobraćaj na auto-putu, mostu Gazela i Plavom mostu, ali vozila neometano prolaze.

Takođe, malo više vozila ima i u Takovskoj ulici i na Slaviji, ali nigde nema zastoja. Prohodne su ulice i na Novom Beogradu, kao i u samom centru grada.

Foto: Naxi kamere

Beograd stanje na putevima

AMSS obaveštenje za Beograd

Do 25. 4. 2023. zbog radova na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac, na snazi će biti obustava saobraćaja na delu državnog puta puta II B reda broj 350, na deonici Mali Požarevac-Umčari.

Takođe, zbog prethodno navedenih radova, na snazi će biti izmena režima saobraćaja na državnom putu II B reda broj 351, na deonici Umčari-Brestovik, u Grockoj. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Od 6. 5. 2022. saobraćaj će biti u potpunom prekidu zbog ugroženog bezbednog odvijanja saobraćaja usled većih oštećenja mosta na deonici Aranđelovac - Belanovica, na mostu preko Garaškog jezera.

Foto: Naxi kamere

Beograd stanje na putevima

Alternativni pravac za vozila do 5t je deonica Aranđelovac - Darosava i dalje deonica Darosava-Živkovci - Belanovica, odnosno u suprotnom smeru, deonica Belanovica – Živkovci - Darosava i dalje deonica Darosava - Aranđelovac. Vozilima preko 5t nije dozvoljen prelaz preko mosta. Alternativni pravac za ova vozila je deonica Aranđelovac - Lazarevac i dalje Lazarevac-Ljig. Na Pančevačkom mostu, na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona. Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina: Pupinov mostpetlja T6 tj Zmaj-Obilaznica oko Beograda – Bubanj Potok – ulaz u grad preko petlje Medaković - Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bul.Kralja Aleksandra-BatutovaD.Tucovića-Luka Beograd. Zabrana važi za teška teretna vozila (ne važi za gradski i međugradski prevoz).

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading