OVAJ PRIZOR OTOPIĆE I NAJTVRĐA SRCA! Slika iz centra Beograda tera suze na oči: POGLEDAJTE! (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

13.01.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, Republički hidrometeorološki zavod je saopštio da će danas u Srbiji biti umereno oblačno i malo toplije vreme sa sunčanim intervalima.

OVAJ PRIZOR OTOPIĆE I NAJTVRĐA SRCA! Slika iz centra Beograda tera suze na oči: POGLEDAJTE! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Kako je Srbija od Božića u debelom minusu, nije retkost da srećemo mačke, štence i kučiće lutalice koji traže mesto gde bi se bar na kratko ugrejali. 

Na društvenim mrežama masovno se šire fotografije promrzlih životinja, ali i gestova ljudi koji im pomažu, i ne dozvoljavaju da se sirote životinje pate na snegu i ledu. 

Tako je baš danas, jedan video-snimak oduševio korisnike instagrama. 

Naime, na snimku se vidi pas koji leži u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu,a kom je očigledno hladno, te mu je jedna dobra duša kupila jaknicu u susednoj radnji kako bi se ugrejao. 

Republika

Foto: instagram

 

 

Ono što su korisnici instagrama posebno zapazili je činjenica da etiketa sa jaknice nije skinuta, što znači da je kupljena upravo u te svrhe - da se promrzli pas ugreje. 

Podsetimo, Republički hidrometeorološki zavod je saopštio da će danas u Srbiji biti umereno oblačno i malo toplije vreme sa sunčanim intervalima.

Ujutru, a na istoku Srbije i pre podne, biće umereno do potpuno oblačno, suvo i hladno vreme, uz slab mraz. U planinskim predelima istočne Srbije tokom jutra provejavanje slabog snega. Vetar će biti slab i umeren, na istoku Srbije jak, zapadni i severozapadni, posle podne u skretanju na južni i jugozapadni pravac. Jutarnja temperatura će se kretati od minus osam do minus dva, a najviša dnevna od minus jedan do pet stepeni.

U Beogradu će tokom jutra biti umereno do potpuno oblačno, suvo i hladno vreme, uz slab jutarnji mraz. Tokom dana se očekuje malo do umereno oblačno i malo toplije vreme sa sunčanim intervalima. Vetar će biti slab i umeren, pre podne zapadni, posle podne u skretanju na južni i jugozapadni pravac. Jutarnja temperatura će se kretati od minus pet do minus tri, a najviša dnevna oko tri stepena.

Prema tome, ugledajte se na ovu dobru dušu koja je psa spasila od sigurnog smrzavanja. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading