ZAŠTO BI OVO NEKO URADIO?! Skandal u ulici Vojvode Vlahovića RAZBESNEO BEOGRAĐANE: Muškarac ušao u zgradu sa psom, a onda... (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

05.01.2024

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih priča o prelepo ukrašenim zgradama, morala je da se potkrade i jedna ovakva, koju mnogi ocenjuju sramnom.

ZAŠTO BI OVO NEKO URADIO?! Skandal u ulici Vojvode Vlahovića RAZBESNEO BEOGRAĐANE: Muškarac ušao u zgradu sa psom, a onda... (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Beograđani su nedavno bili svedoci skandaloznog čina kada je jedan muškarac ukrao okićenu jelku iz ulaza jedne zgrade u Ulici vojvode Vlahovića. Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje kako muškarac ulazi u zgradu noseći povodac za psa u jednoj ruci, dok u drugoj ruci nosi ukrasnu jelku. Ovaj sramni čin izazvao je šok i negodovanje među građanima Beograda, koji su brzo osudili postupak ovog lopova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Reakcije građana na društvenim mrežama

Nakon što je snimak postao viralan, na društvenim mrežama su se nizale reakcije građana. Mnogi su izrazili svoje zgražavanje i neodobravanje ovog čina, dok su drugi pokušavali da na šaljiv način pristupe situaciji. Komentari su se kretali od osude postupka lopova do šaljivih teorija o tome zašto je uopšte ukrao jelku četiri dana nakon Nove godine.

Različita tumačenja događaja

Interesantno je da su se među komentarima na društvenim mrežama našla i tumačenja koja su branila muškarca sa snimka. Neki su izneli pretpostavku da je jelka možda već bila izbačena u hodnik i da je muškarac samo nameravao da je odnese do smeća. Ovakva različita tumačenja samo su dodatno doprinela živopisnosti reakcija na ovaj događaj.

Ovaj skandalozni događaj će sigurno ostati tema razgovora među građanima Beograda, a snimak lopova koji krade jelku iz ulaza zgrade će ostati upamćen kao jedan od bizarnijih događaja koji su obeležili početak ove godine.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading