STIGLE RODE NA BOŽIĆ! U KBC "Dragiša Mišović" od ponoći do jutra rođeno ČAK 5 BEBA - evo kog je pola bila PRVA!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

07.01.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle božićne bebe.

STIGLE RODE NA BOŽIĆ! U KBC "Dragiša Mišović" od ponoći do jutra rođeno ČAK 5 BEBA - evo kog je pola bila PRVA!

Foto: Shutterstock

U KBC "Dragiša Mišović" od ponoći pa do jutra rodilo se čak 5 beba. Prva beba na Božić bila je devojčica, a majka je trećerotka.

Podsetimo, prošla 2023. godina bila je istorijska za porodilište Kliničko-bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović", sa neverovatnih 4.456 novorođenih beba, što predstavlja više od dvostruko uvećanje u odnosu na broj novorođenčadi pre pet godina. Ova godina takođe je započela sa radosnim vestima, sa dva novogodišnja prinove - dečakom i devojčicom koje su došle na svet u prvih 30 sekundi Nove godine.

Foto: Shuttestock

Novorođenče

U samo šest sekundi, Ivana Ćurić je donela na svet devojčicu, dok je samo 10 sekundi kasnije Milica Ristić rodila dečaka. Ovaj brz dolazak na svet sigurno će biti priča koju će ove porodilje prepričavati godinama.

Upravnica Bolnice za ginekologiju i akušerstvo, dr sci med Slađana Mihajlović, ističe da je porast poverenja trudnica u ovoj ustanovi značajan. Broj trudnica koje se odlučuju za porođaj u KBC "Dr Dragiša Mišović" raste iz godine u godinu, a ova bolnica je postala sinonim za siguran i pouzdan porođaj.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading