GAZDA OBUKAO NARODNU NOŠNJU PA UVESELIO BEOGRAĐANE! Pozvao trubače i rešio da počasti prolaznike - narodu deli OVO! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

06.01.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravoslavni vernici proslavljaju Badnji dan, a praznična atmosfera zabeležena je na mnogim lokacijama u Srbiji.

GAZDA OBUKAO NARODNU NOŠNJU PA UVESELIO BEOGRAĐANE! Pozvao trubače i rešio da počasti prolaznike - narodu deli OVO! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

Pravoslavni vernici širom Srbije danas proslavljaju Badnji dan, a atmosfera radosti i veselja zabeležena je na mnogim lokacijama.

U naselju Mirijevo, jedan prodavac badnjaka nije samo prodavao tradicionalne simbole, već je dodao poseban šarm tako što je zasvirao harmoniku, oduševivši prolaznike svojom muzičkom izvedbom.

- Ustanička ulica. Čovek vlasnik lokala deli vruću rakiju i girice u narodnoj nošnji - navodi se u opisu kratkog video-snimka koji je objavljen na storiju Instagram stranice "Moj_beo_grad_".

Foto: Printscreen Instagram moj_beo_grad

 

U Ustaničkoj ulici, vlasnik jednog lokala odlučio se za originalan pristup proslavi Badnjeg dana. Ovaj gospodin obukao je narodnu nošnju i pozvao trubače, deleći prolaznicima vruću rakiju i girice. Snimak ovog veselog trenutka brzo se proširio društvenim mrežama, privlačeći pažnju i osmeh prolaznika.

Badnji dan je, prema svemu sudeći, proslavljen u duhu tradicije i zajedništva širom zemlje, gde su ljudi različitim inicijativama i gestovima doprineli prazničnom duhu i radosti.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading