VELIKI INTERVJU MARKA STAMENIĆA: Zvezdin veznjak o SRPSKIM KORENIMA, Novom Zelandu, KAKO je postao fudbaler... (VIDEO)

Autor:

Sport

06.01.2024

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od onih koji je opravdao očekivanja u Crvenoj zvezdi je Marko Stamenić.

VELIKI INTERVJU MARKA STAMENIĆA: Zvezdin veznjak o SRPSKIM KORENIMA, Novom Zelandu, KAKO je postao fudbaler... (VIDEO)

Foto: Starsport

Momak rođen na Novom Zelandu došao je na Marakanu letos, a svojim partijama postao je jedan od miljenika delija. Bilo je i dobrih i loših partija, ali je uvek davao sve od sebe

Marko Stamenić  je u emisiji Tatjane Šajković, zaštitnog lica Crvene zvezde, pod nazivom "Zvezdin indirekt" otkrio mnoge delove svog života koji nisu bili poznati javnosti.

Objasnio je kako se odlučio za fudbal.

- Mislim da mi je to definitivno od oca. Dok je odrastao u Srbiji bio je veliki fudbalski fanatik, voleo je malo da igra fudbal sa svojim društvom, da pogleda po koju utakmicu, tako da kada je došao na Novi Zeland i kada sam se ja rodio, on je, naravno, pokušao da me zainteresuje za fudbal, a mislim da je mama pokušavala da me zainteresuje za ragbi, jer neki dečaci su rođeni da budu krupni, a ja sam rođen kao dosta mršav i dosta visok dečak, tako da sam se odlično uklapao u kriterijume za fudbalera. 

I kako su godine prolazile, otac me je ohrabrivao da fudbal igram još više i ja sam zaista uživao u tome i nastavio sam to da radim i sada sam ovde.

 

Njegov otac nikada nije očekivao da će doći u Srbiju.

- Ne, uopšte nije to očekivao i mislim da je to verovatno jedan od razloga zašto, nažalost, nisam naučio srpski od njega, jer on nije mogao ni da sanja da će njegov sin sa Novog Zelanda doći da igra za Crvenu zvezdu i da živi u Srbiji. 

Za mladog momka je veliki san da iz tako daleke zemlje dođe u Evropu i ne samo to, nego da igra fudbal i da radi ono što voli. Da, mislim da moj otac definitivno u to vreme nije mogao to ni da zamisli, ali snovi se zaista ostvaruju i ja sam srećan zbog toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading