SAVSKI VENAC MISLI NA NAJMLAĐE: Počele prijave za novogodišnje paketiće i novi ciklus besplatnih programa (FOTO)

Autor:

Vesti

17.11.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaučere za dodelu novogodišnjih paketića roditelji mogu preuzeti do 15. decembra na info pultu u zgradi opštine (Kneza Miloša 69), četvrtkom od 7.30 do 20 časova, a ostalim radnim danima do 15.30 časova.

SAVSKI VENAC MISLI NA NAJMLAĐE: Počele prijave za novogodišnje paketiće i novi ciklus besplatnih programa (FOTO)

Foto: FOTO Gradska Opština Savski Venac

FOTO Gradska Opština Savski Venac

Gradska opština Savski venac obezbedila je novogodišnje paketiće za svu decu sa prebivalištem na teritoriji opštine, uzrasta do 12 godina. 

Predsednik opštine Miloš Vidović pozvao je roditelje da preuzmu vaučere za svoje mališane radi dodele paketića, ali i da se informišu o besplatnim programima koje organizuje opština i svoju decu uključe u željene aktivnosti.

- Mislimo na naše najmlađe sugrađane i trudimo se da im omogućimo što više besplatnih programa i sadržaja. Otvorili smo i poseban šalter u opštini koji je na usluzi roditeljima za preuzimanje vaučera za paketiće, besplatnih ulaznica za predstave u teatru „Zmaj“, kao i za pružanje informacija o svim besplatnim programima koje organizujemo za decu i mlade sa naše opštine - rekao je Vidović.

Foto: FOTO Gradska Opština Savski Venac

 

Kako je naveo, reč je o 20 edukativnih, sportskih i umetničkih programa, posebno osmišljenih i namenjenih deci različitog uzrasta, ali i mladima sa Savskog venca koji imaju mogućnost da unaprede svoja znanja i veštine pohađajući školu stranih jezika i ostale besplatne programe u organizaciji opštine.

Foto: FOTO Gradska Opština Savski Venac

 

Vaučere za dodelu novogodišnjih paketića roditelji mogu preuzeti do 15. decembra na info pultu u zgradi opštine (Kneza Miloša 69), četvrtkom od 7.30 do 20 časova, a ostalim radnim danima do 15.30 časova. Prilikom preuzimanja vaučera potrebno je dati na uvid očitanu ličnu kartu roditelja i zdravstvenu ili đačku knjižicu deteta. 

Republika

Foto: FOTO Gradska Opština Savski Venac

 

Podela paketića biće upriličena 1. januara 2024. na novogodišnjoj manifestaciji „Park otvorenog srca“, koju opština tradicionalno organizuje na platou ispred Muzeja Jugoslavije.

Više informacija o prijavama za novogodišnje paketiće i besplatne programe može se dobiti i na broj telefona 011/2061-861, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading