OTVORENO DEČJE IGRALIŠTE U ULICI FLORE SENDS NA SAVSKOM VENCU

Autor:

Vesti

19.10.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo igralište otvoreno je na Savskom vencu.

OTVORENO DEČJE IGRALIŠTE U ULICI FLORE SENDS NA SAVSKOM VENCU

Foto: Gradska opština Savski venac

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović danas je sa opštinskim funkcionerima obišao novoizgrađeno dečje igralište i fitnes teren na otvorenom koji se nalaze u Ulici Flore Sends. 

Nekada zapušteni prostor  u ovom delu opštine sada je postao novi kutak za zabavu i sportske aktivnosti.  Ovo dečje igralište opremljeno je  klackalicama, ljuljaškama, toboganom, vrteškom i njihalicama, dok su na fitnes terenu postavljene  sprave za vežbanje.  Na ovom prostoru roditelji će moći svoje vreme da namene sportu dok njihovi mališani uživaju u dečjem  kutku koji je opremljen savremenim i bezbednim rekvizitima. Izgrađene su i pristupne staze, postavljene klupe, đubrijere, zaštitna ograda i postavljeno je osvetljenje. 

- Kao što smo obećali deci i roditeljima, opština je igradila još jedan kutak za najmlađe. Drago mi je da smo zahvaljujući inicijativama naših građana izgradili dečja igrališta, kutke za igru, sport i rekreaciju. Na teritoriji Savskog venca u proteklih 7 godina izgrađeno je i obnovljeno više od 20 dečijih igrališta i sportskih terena što je potvrda da su potrebe najmlađih prioritet u radu Opštine. Ovaj projekat je jedan od pokazatelja kako se opština trudi da građanima obezbedi što bolju sredinu za život i odrastanje, ali i dobre saradnje između opštinskog rukovodstva i građana - naveo je Vidović.

U narednom periodu na prostoru ovog igrališta u planu je sadnja novih stabala drveća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading