OVO JE UZROK EKSPLOZIJE U ZEMUNU? Komšije otkrile sve detalje: Izbušena je jedna cev, a onda... (FOTO/VIDEO)

Autor:

Vesti

10.11.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilikom kompanja rupe, izbusena je jedna cev, odmah je krenulo da dimi, otkile su komšije iz Ševine ulice u Zemunu.

OVO JE UZROK EKSPLOZIJE U ZEMUNU? Komšije otkrile sve detalje: Izbušena je jedna cev, a onda... (FOTO/VIDEO)

Foto: ST/D.Kadic

U Zemunu, u Ševinoj ulici, jutros oko 05:45 časova dogodila se eksplozija u stambenom objektu, u kojoj je jedan muškarac izgubio život, a njegova ćerka je povređena.

Kako se saznaje, sumnja se da je uzrok ekplozije curenje gasa do koga  je došlo tako što su izvođači radova u ulici probušili cev.

Kako nezvančno  saznajemo, prilikom kompanja rupe, izbusena je jedna cev, odmah je krenulo da dimi, radnici su zatrpavali rupu i pokusavali da nađu ventil da zavrnu.

Prema nezvaničnim saznanjima sve se događalo oko 16.30 časpva popodne dana pre nesreće.

- Odmah je pozvana inspekcija da dođe, ali se niko nije pojavio - kaže za portal Republika.rs žena ispred čije kuće je iskopana rupa.

Takođe, ta rupa gde je probušena cev je oko 500 metara daleko od kuće koja je eksplodirala, tako da nikome nije jasno kako se nesreća dogodila.

- Čak i ako je kroz kanalizaciju gas prolazio, nepoznato je kako je prošao samo do njihove kuće - zaključila e žena iz komšiluka.

 

 

Da podsetimo, muškarac je stradao u eksploziji koja se rano jutros dogodila u Ševinoj ulici u Zemunu, kada se nakon detonacije obrušila polovina kuće.

U nesreći je povređena i žena, koja je ćerka nastradalog muš'karca koja je odmah prevezena na Urgentni centar i njeno stanje je  stabilno.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading