VANDALI HARAJU BEOGRADOM, GRAĐANI BESNI! Oštećeno više od 50 automobila: Izbili su mi PARE IZ DŽEPA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.10.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je skidala snimke sa nadzornih kamera.

VANDALI HARAJU BEOGRADOM, GRAĐANI BESNI! Oštećeno više od 50 automobila: Izbili su mi PARE IZ DŽEPA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Youtube/TotalEnergies Serbia

Incidenti su se pojavili u delovima Beograda nakon što je otkriveno da je više od 50 retrovizora na automobilima razbijeno u ulicama Mehmeda Sokolovića i Krfskoj.

Informacije o vandalizmu objavljene su na Instagram profilu serbialive_beograd, uz upute da je ista grupa mladića, prema snimcima sa sigurnosnih kamera, počinila sličan vandalizam i na više od 15 automobila u Mariborskoj i Đurićevoj ulici, samo nekoliko ulica niže. Policija je skidala snimke sa nadzornih kamera. 

 

 

Građani su iskazali svoje zaprepašćenje ovim incidentima i izrazili svoje ogorčenje. U komentarima ispod objave, mnogi su istakli da bi roditelji trebali biti odgovorni za štetu i naterati svoju decu da je nadoknade. Osim toga, naišli su na komentare koji ukazuju na problem "pamuk roditeljstva", implicirajući da bi odgoj i nadzor roditelja trebali igrati ključnu ulogu u sprečavanju ovakvih dela.

Zabrinutost među građanima bila je vidljiva u komentarima, gde su se postavljala pitanja o motivaciji iza ovakvih dela i koliko agresivnost može biti prisutna kod onih koji su počinili vandalizam. Osim toga, pojedini su izrazili lične gubitke zbog ovih dela, navodeći da su morali da izdvoje znatne sume novca za popravku oštećenih retrovizora.

Prema tvrdnjama nekih građana, prestupnici bi mogli biti dečaci u dobi od 14 do 15 godina koji idu u obližnju školu. Nadležni organi istražuju ove incidente, a građani pozivaju na odgovarajuće mere kako bi se identifikovali počinioci i sprečila dalja šteta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading