KSENIJI BEOGRAD UNIŠTIO ŽIVOT, ODALA SE ALKOHOLU PA UPALA U DEPRESIJU! Pobegla od rata, a SUNOVRAT dočekala u Srbiji - muž od muke ne zna šta će HVATA SE ZA GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Vesti

23.09.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ksenija priznaje da su njeni izlasci i noćni život negativno uticali na njen posao, zbog čega nije uspela da obeleži uspešan trenutak u svojoj YouTube karijeri ove godine.

KSENIJI BEOGRAD UNIŠTIO ŽIVOT, ODALA SE ALKOHOLU PA UPALA U DEPRESIJU! Pobegla od rata, a SUNOVRAT dočekala u Srbiji - muž od muke ne zna šta će HVATA SE ZA GLAVU! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/ Sailor Nom, pixabay.com

Ruskinja po imenu Ksenija, koja je izbegla iz ratom zahvaćenog regiona u potrazi za sigurnošću, nedavno se obratila javnosti putem svog YouTube kanala kako bi podelila svoje iskustvo boravka u Srbiji. U svojim dosadašnjim video nastupima, Ksenija je često delila svoja zapažanja o životu u Srbiji i suživotu sa Srbima. Međutim, ovoga puta, iznela je iskreno priznanje da se oseća uništenom i trenutno pati od depresije.

Ksenija je istakla da su izlasci u Beogradu jedinstveni i neuporedivi sa noćnim životom u Moskvi. Međutim, priznaje da je počela da preteruje sa konzumacijom alkohola i "ludim provodom", što ju je dovelo do tačke gde više ne može da se vrati na pravi put.

- Godinu dana je prošlo od kako sam se preselila u Srbiju. Razočaranje nije zbog ljudi ili zemlje, već jer sam ja imala drugačija očekivanja koja Srbija nije ispunila. Beograd je grad greha. Nikada u životu nisam toliko izlazila po klubovima. Nisam ni mislila da ovako nešto postoji. Muž i ja smo ovde sami sa sinom. Kako nema ko da ga čuva, uvek moramo da se dogovorimo ko ide u provod, a ko ostaje kod kuće. Samim tim, kada izađete, iskoristite svaku priliku da pijete, uživate u provodu i radite lude stvari, ali postoje posledice. Najgore je u ponedeljak, do četvrtka već sve prođe, ali onda ponovo dođe vikend i sve ispočetka, upadnete u taj niz i ne možete da se izvučete, a tu sam ja sada - objašnjava Ruskinja.

Njen način života rezultirao je osećajem stalnog umora, iscrpljenosti i bezvoljnosti. Ksenija opisuje ovu situaciju kao kratkotrajnu depresiju.

- Stalno se osećam anksiozno, nervozno i uvek mi je dosadno. Ovo je neka vrsta kratkotrajne depresije. I svaki put posle izlaska se pitam "da li je vredelo?", a svaki put kažem sebi da jeste, iako znam da nije tako. Pitam se šta će se desiti sa mojim prijateljima ako ne izlazim i da li će me oni napustiti. Plašim se da ću propustiti nešto zabavno - kaže Ksenija.

Ksenija takođe priznaje da su njeni izlasci i noćni život negativno uticali na njen posao, zbog čega nije uspela da obeleži uspešan trenutak u svojoj YouTube karijeri ove godine. Međutim, obećava sebi da će se truditi da to popravi i da neće odustati.

- Ove godine nisam uspela u svojoj jutjuberskoj karijeri jer sam bila prezauzeta opijanjem i izlascima, ali probaću ponovo i neću odustati - zaključuje ona.

Ksenijin video u kom govori o svojim iskustvima u Srbiji postao je viralan, a njeni komentari o odnosima između Rusa i Srba privukli su veliku pažnju. Osim toga, istakla je i pet stvari koje su je šokirale u Srbiji, što je izazvalo interesovanje i dijalog među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
...

24.09.2023 00:49

Ma mars bre u p.m tamo odakle ste dosli. Pic.. vam materina, sa svih strana dolazite ovde, kupite mesta, jedete kao svinje i jos vam ne valja. Mars bre, kome ne valja, sikter A odala si se alkoholu, jer volis da loces.