CELULITA NA PRETEK, SVA ORONULA: Ivana Knol uhvaćena u minijaturnom bikiniju, sve smo očekivali, ali ovo NE (FOTO)

Autor:

Lifestyle

23.09.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Knol uslikana je u minijaturnom kupaćem kostimu na plaži, a njen izgled šokirao je sve.

CELULITA NA PRETEK, SVA ORONULA: Ivana Knol uhvaćena u minijaturnom bikiniju, sve smo očekivali, ali ovo NE (FOTO)

Foto: prinstcreen/instagram.com/knolldoll

Ivana Knol

Provokativnim stajlinzima Ivana Knol skrenula je pažnju na sebe na Svetskom prvenstvu. Od tada ona je neprestano u centru pažnje. Muškarci su oduševljeni njenim fizičkim izgledom, a žene takođe zanosnom figurom i utiskom koji ostavlja gde god da se pojavi.

I zaista kada pogledate njene fotografije na Instagramu ona je zategnuta crnka, bez trunke celulita i grama sala. Toliko nestvarno da bi bilo istinito. Ono što je kasnije objavljeno, odnosno ono što su uslikali paparaci daleko je od istine. 

Celilut na zadnjici i ne tako zategnuta pozadina bilo je ono što su verovatno svi primetili. Nerealno prikazivanje na društvenim mrežama, danas je očigledno "moda". Sami procenite koliko se sledeća fotografija razlikuje od onih, prerađenih, koje Ivana objavljuje.

Foto: Profimedia

Ivana Knol na plaži

Ipak, o tome koliku je popularnost stekla tokom trajanja turnira govori i činjenica da je za manje od mesec dana uspela da sakupi gotovo milion pratilaca na svom Instagram profilu, tako da je sigurno da je njena misija u Kataru uspešno završena. Društvene mreže su joj "procvetale", a fotografije koje objavljuje su izuzetno provokativne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Da podsetimo, prošle godine pisalo se da je Ivana već duže vreme u srećnoj ljubavnoj vezi sa preduzetnikom koji se zove Ante. Da li su još uvek u vezi nije jasno, ali prva objavljena zajednička fotografija bila je 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading