SJAJAN GOVOR MINISTRA VUČEVIĆA: "Poštujemo sve, ali ljubimo i volimo samo Srbiju i samo se našoj zastavi zaklinjemo" (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.09.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čestitajući slavu svim meštanima Sremske Kamenice, ministar Vučević je poručio da svi sa sremske strane Novog Sada treba da nastave da se bore da se ovaj deo razvija.

SJAJAN GOVOR MINISTRA VUČEVIĆA: "Poštujemo sve, ali ljubimo i volimo samo Srbiju i samo se našoj zastavi zaklinjemo" (VIDEO)

Foto: TV Prva

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević prisustvovao je obeležavanju slave Sremske Kamenice, Rođenje presvete Bogorodice - Mala Gospojina gde je održao neverovatan govor.

Čestitajući slavu svim meštanima Sremske Kamenice, ministar Vučević je poručio da svi sa sremske strane Novog Sada treba da nastave da se bore da se ovaj deo razvija.

Ne dozvolite da neki mrzitelji ne daju da se gradi most koji nam treba, koji vam treba, ne dozvolite da neki koji mrze ne dozvole da se grade obdaništa i škole ili da nam dolaze fabrike, da nam se deca lakše upisuju u obdaništa, da nam se ljudi lakše zapošljavaju - rekao je ministar Vučević.

 

 

On je poručio ljudima koji vode Novi Sad da nastave sa ulaganjima i da nastave da vole svoj grad i državu.

Poštovanje svima, ljubav samo prema Srbiji. Samo ljubav prema Srbiji. Jedni vole ove na zapadu, jedni vole istok, mi poštujemo sve, ali ljubimo i volimo samo Srbiju i samo se zaklinjemo našoj zastavi, našem grbu i pevamo našu himnu. Jednu državu imamo. I vi svi koji ste rođeni ovde i koji ste došli iz Krajine, iz Dalmacije, iz Like, Korduna, Banije, iz raznih delova Republike Srpske ili Bosne i Hercegovine, svih delova gde god naš narod živi – svi živite i svi živimo u našoj otadžbini, svi živimo u Srbiji - naglasio je ministar odbrane i poručio da su u Novi Sad svi dobrodošli.

Građanima Sremske Kamenice, ministar odbrane poručio je da nastave da se okupljaju lepim povodima, ali i da budu tu onda kad je teško.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (29)

Loading
Dea

22.09.2023 14:50

Zato je on i na celu stranke, sve pohvale za Vucevica.

Ali

22.09.2023 14:51

Tako je. Svim silama se borimo za nasu zemlju i nasu buducnost.

Cvele

22.09.2023 14:52

Svi volimo nasu majku Srbiju, ko je pravi patriota u srcu i dusi.

Ena

22.09.2023 14:53

Za sve patriote Srbija je na prvom mestu.