REKONSTRUKCIJA SARAJEVSKE ULICE ZNAČAJNA ZA BOLJI KVALITET ŽIVOTA

Autor:

Vesti

21.09.2023

12:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine je naglasio da se realizacijom ovakvih projekta rešavaju višegodišnji problemi i podiže kvalitet života građana.

REKONSTRUKCIJA SARAJEVSKE ULICE ZNAČAJNA ZA BOLJI KVALITET ŽIVOTA

Foto: Gradska opština Savski venac

Predsednik Gradske opštine Savski venac Miloš Vidović obišao je danas radove na rekonstrukciji Sarajevske ulice, u sklopu kojih će biti kompletno obnovljen asfalt i trotoari na potezu od Drinske do zone raskrsnice sa Nemanjinom ulicom.

Tokom obilaska predsednik Vidović je zajedno sa direktorom  JP „Putevi Beograda“ Aleksandrom Milentijevićem i predstavnicima JKP „Beograd puta“ i JKP „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ razgovarao sa građanima i radnicima o započetim radovima na ovom lokalitetu.

Vidović je istakao da je Sarajevska ulica bila jedna od urgentnijih za uređenje i zahvalio se javno komunalnim preduzećima jer su pozitivno reagovali na molbu opštine da što pre otpočnu radovi u ovoj ulici. 

- Rekonstrukcija Sarajevske ulice rezultat je zajedničke inicijative opštine i građana, ali i dobre saradnje sa nadležnim gradskim preduzećima i rukovodstvom grada koje ima sluha za potrebe građana Savskog venca. Pored novog asfalta, biće obnovljeni i trotoari, što je važna vest za stanovnike Sarajevske ulice koji su nam na taj problem ukazivali - rekao je Vidović.

Predsednik opštine je naglasio da se realizacijom ovakvih projekta rešavaju višegodišnji problemi i podiže kvalitet života građana. On je dodao da su prethodnih godina uložena velika sredstva u obnovu i uređenje ulica na Savskom vencu, a rezultat je više od 35 rekonstruisanih ulica i 15 unutarblokovskih saobraćajnica.

Radovi u Sarajevskoj ulici započeti su 20. septembra i izvodiće se u fazama. Prva faza obuhvata revitalizaciju saobraćajnice od Drinske do Ulice Miloša Pocerca, dok će se u drugoj fazi raditi deo od Miloša Pocerca do Nemanjine ulice. Poslednja faza podrazumeva obnovu trotoara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Ja

22.09.2023 20:05

Nemojte vise ko boga vas molim,svaka vasa rekonstrukcija traje kao da pravite Kineski zid