NAVIJAČI, UPOMOĆ! Važna utakmica za Vošu, kapiten Čumić apeluje: Želim pun stadion, bolji smo od Kiprana

Autor:

Vesti

02.08.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosadski crveno-beli igraju revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv APOEL, nakon poraza prošle nedelje (2:1).

NAVIJAČI, UPOMOĆ! Važna utakmica za Vošu, kapiten Čumić apeluje: Želim pun stadion, bolji smo od Kiprana

Foto: Starsport

Nikola Čumić u prodoru na utakmici sa APOEL-om

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak igraju izuzetno bitnu utakmicu i pozivaju navijače upomoć.

Novosadski crveno-beli u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija dočekuju APOEL sa Kipra, nakon što su u prvom meču poraženi sa 2:1.

Zbog toga je trener "stare dame" na superligaškoj premijeri protiv Crvene zvezde (5:0) za vikend odmarao neke od najboljih igrača, među kojima je bio kapiten i najbolji igrač Nikola Čumić.

Očekujemo da prođemo dalje. U drugom poluvremenu smo pokazali kako treba da igramo protiv njih. U prvo poluvreme smo ušli malo bojažljivo, previše smo ih respektovali i nismo dovoljno vršili presing. U drugom delu smo izašli visoko, igrali našu igru i uradili sve što smo se dogovorili na poluvremenu. Postigli smo nakon toga gol i imali još neke prilike. Ostaje žal što nismo sačuvali taj pozitivan rezultat, ali i dalje mislim da imamo velike šanse. Ovim putem pozivam publiku da dođe u što većem broju jer nam mnogo znači. To se videlo prošle sezone kad je bio pun zapad protiv Čukaričkog i Partizana. Očekujemo pun stadion i da se na kraju svi zajedno radujemo prolazu. Verujem u ovaj tim i smatram da smo kvalitetnija ekipa od APOEL - istakao je Čumić. 

Optimista je i trener Radoslav Batak,

 - Očekujemo pobedu. Sad da li će to biti sa jednim golom razlike, pa da idemo na produžetke i penale ili sa dva, manje je važno. Na treningu ćemo još da uvežbamo neke stvari i sutra ćemo da izađemo spremni. Uvereni smo da ćemo uz podršku naših navijača i uprave, koja nam je na osnivačkoj Skupštini Sportskog društva dala vetar u leđa napraviti uspeh. Predsednik Zbijlić je rekao da veruje u prolaz. Slažem se sa njim, nadam se da će biti lep fudblaski spektakl i da ćemo da iskoristimo situacije koje nismo u prvom meču. Znamo da su kvalitetna ekipa, ali mi smo spremniji, mlađi i brži. Pokazali smo da možemo da igramo sa njima i siguran sam da ćemo sutra više želeti pobedu - rekao je šef stručnog štaba na konferencije za medije i dodao da su vežbani penali.

Podvig Vojvodine značio bi i lakšeg rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto je naredni rival bolji iz dvomeča Vorska iz Ukrajine i gruzijski Dila Gori. Prvi meč na svom terenu Ukrajinci su dobili sa 2:1, a revanš je takođe u četvrtak (19.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading