NAPRED VOŠO, BRE! Zbiljić pred APOEL: Napad od prvog minuta uz energiju s tribina

Autor:

Sport

01.08.2023

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šanse za prolaz su 51:49 u našu korist, kaže predsednik crveno-belih iz Novog Sada

NAPRED VOŠO, BRE! Zbiljić pred APOEL: Napad od prvog minuta uz energiju s tribina

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine poraženi su minulog utorka od APOEL u Nikoziji u prvom od dva meča drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija - 2:1 (1:0).

Novosadski crveno-beli u revanšu na "Karađorđu" u četvrtak moraju na sve ili ništa. Tome u prilog svedoči izjava predsednika "stare dame" Dragoljuba Zbiljića.

Republika

Foto: Starsport

OPTIMISTA: Dragoljub Zbiljić

- Mislim da smo previše respektovali Apoel u Nikoziji. Ušli smo teško u prvom poluvremenu, u drugom smo pokazali da možemo da igramo napadački i da možemo da preuzmemo incijativu, te da je lopta kod nas. Šanse za prolaz su 51:49 u korist Vojvodine. S obzirom na to da očekujem pun stadion i dobru energiju, da igramo spuštenog garda i jedni i drugi, da bude lepa predstava s puno napada na obe strane, trebaće nam sreća i energije s tribina da ođemo do povoljnog rezultata i prolaza - kaže Zbiljić.

Govorio je zatim o zdravstvenom biltenu.

- Bolingi nema pravo nastupa jer nije registrovan, međutim, tu su Stefan Vukić, Mihajlo Ivanović, ne znam da li je Vukčević spreman jer je doživeo povredu, ja jako verujem u njih, po bokovima su tu Čumić, Radulović, Baraj, Malbašić- Vojvodina je među najboljim timovima u ligi što se tiče napada, očekujem da to pokažemo. Želim da ih napadnemo od prvog minuta, ne vidim prostor za neku kalkulaciju, čekanje, od prvog napada i prvog minuta da krenemo ofanzivno - dodaje prvi čovak kluba.

Veruje posebno u jednog fudbalera.

- Stefan Vukić, od njega očekujem da reši meč. Igrao je u drugom poluvremenu, poakzao je da se radi o rasnom centarforu, sidrašu, koji zna da se pozicionira, zna da se stvori u prostoru za šansu, očekujem da krene realizacija i da je ovo meč gde će pokazati sve svoje kvalitete - naglašava.

Republika

Foto: Tanjug

NEK STREPE KIPRANI: Čumić u prodoru

Na startu Superlige Voša je doživela ubedljiv poraz od šampiona Zvezde sa 5:0.

- Nije prijatno. Budimo iskreni, Crvena zvezda je u ovom trenutku evropski tim na vrhunskom nivou. Ostavili smo dobar utisak, naša koncentracija je bila na četvrtku, ne mislim da smo bili potpuno koncentrisani, ne mislim da bi bio jači otpor. Zvezda ima bolji tim i to treba reći javno. Nije ostavila psihološke posledice, znamo s kim smo igrali, okrećemo se predstojećim mečevima - ističe Zbiljić.

Prelazni rok na "Karađorđu" nije završen. 

- Nećemo previše dovoditi, još jedan do dva igrača. Do 15. septembra traje prelazni rok, tako da... S nekim odlukama ne žurimo, čekamo da vidimo rasplet u četvrtak, pa ćemo odrediti meru dodatnih pojačanja - zaključio je Dragoljub Zbiljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading