OVO JE STRAŠNO, MISLILA SAM DA NAS PONOVO BOMBARDUJU! Šokanta svedočenja stanara zgrade na NBG: DA SE OVO DOGODILO OKO 20H, NEKO BI NASTRADAO! (VIDEO)

Autor:

Vesti

08.06.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari zgrade u bloku 30 u Novom Beogradu sa nevericom komentarišu rušenje terase na jednom od stanova.

- Zvali smo ispekciju i oni su izašli samo su za sada stavili ovu traku a posle će da stave trajnu ogradu jer je cela zgrada nebezbedna. Napravljena je pre 47 godina, građena je kao skeletni sistem montažnog tipa i sada su svi ti spojevi dotrajali - objašnjava naš sagovornik.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Kako on navodi, pre dva meseca dogodio se sličan incident.

- Pao još jedan deo fasade, polomio je izlog, nismo imali povređene samo pukom srećom - dodaje naš sagovornik.

Biljana Adžemović, komšinica koja živi tačno iznad stana čija se terasa srušila navela je da ne planira da izlazi na svoj balkon sve dok je ne uvere da je poptuno bezbedno.

- To je bilo jako strašno jer su mi vrata od terase bila otvorena. J sam izašla da vidim šta se dešava i nisam u tom trenutku videla ništa kada sam se vratila u trenutku mi je neko pozvonio na vrata nisam prepoznala ima pa nisam ni otvorila vrata. Ja nisam nešto uplašena, realnost je realnost, ali nije prijatno. Naravno to jeste veliki problem i ne znam kako će se sanirati ja smatram da nisam merodavna za to nikako. Kada mi budu rekli da je sigurno da se izlazi na terasu ja ću da izlazim ali do tada ne naravno da neću rizikovati svoj život ako nije sigurno da izlazim - navela je on.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

Tu mi se ćerkica igra zajedno sa drugom decom. Na svu sreću to se dogodilo oko 23h kad nikog nije bilo, da se dogodilo oko 20h neko bi sigurno nastradao.
To se tako zaljuljalo da je moja žena sinoć išla da proveri da nije pao lift, na kraju se ispostavilo da je pala terasa
- rekao je jedan od komšija.

- Ovo je strašno, mislila sam da nas neko ponovo bombarduje - kratko je prokomentarisala komšinica sa 11. sprata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading