OVO JE MISTERIOZNI NASLEDNIK BILJE JEVTIĆ I ACE ILIĆA: U medijima se nikada nije pojavljivao, a danas devojke jure za njim!

Autor:

Zabava

08.06.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Jevtić i Aca Ilić pokazali naslednika.

OVO JE MISTERIOZNI NASLEDNIK BILJE JEVTIĆ I ACE ILIĆA: U medijima se nikada nije pojavljivao, a danas devojke jure za njim!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Biljana Jevtić

Pevačica Biljana Jevtić i pevač Aca Ilić zakleli su se na večnu ljubav 1989. godine, a deceniju kasnije postali su ponosni roditelji.

Bilja i Aca dugo su se borili za potomstvo, a onda je u decembru 1999. godine na svet došao njihov sin Ivan.

 

 

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića ne voli da se preterano eksponira u medijima, što njegovi slavni roditelji poštuju, te ga je javnost videla sa pevačima svega nekoliko puta.

Supružnici su svom nasledniku priredili veliko slavlje povodom njegovog punoletstva, a tada je Biljana govorila za medije:

- Osamnaest godina nam je prošlo kao tren. Ivan je do juče bio dečak, a sada je već ozbiljan momak - rekla je ona tada i dodala:

 

 

- Ivan je naš sin jedinac i mi smo spremni da ispunimo svaku njegovu želju, ali on je skroman - istakla je pevačica, dok je Aca otkrio koliko je Ivan skroman:

- Rekao je da je prezadovoljan žurkom koju smo mu priredili i nije tražio ništa posebno - istakao je ponosni tata, pa se priznao da nema afinitete prema pevanju, ali da sluša kvalitetnu muziku:

- Raduje me što moj Ivan sluša kvalitetnu muziku, domaću i stranu, bez obzira na žanr. Zna da proceni ko dobro peva ili svira. Sluša i narodnu muziku, izvorne kompozicije. Verujte, zna više pesama od svog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Silve Sterstalone

08.06.2023 11:51

A šta na prvoj fotografiji predstavlja Beki Bekić?

Neso

08.06.2023 12:29

@Silve Sterstalone - A mozda im je On sin.... Mislim mozda su ga rano dobili hahahhaha