MOGLO JE NEKOME DA PADNE NA GLAVU! Prolaznik snimio trenutak kad ogromna grana puca pod težinom snega na Dorćolu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.04.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg koji je juče počeo da pada napravio je haos širom zemlje.

MOGLO JE NEKOME DA PADNE NA GLAVU! Prolaznik snimio trenutak kad ogromna grana puca pod težinom snega na Dorćolu! (VIDEO)

Foto: Tiktok

Snežne padavine i pokrivač koji je juče iznenadio građane cele zemlje napravio je kolaps, ali i izazvao velike probleme.

Nekoliko stabala palo je širom Beograda, a jedno je na Miljakovcu povredilo dve devojčice od 13 i 16 godina. One su sada stabilno, ali se jedna žalila na bol u lumbalnom delu kičme.

Međutim, građani su juče prijavljivali da su grane i čitava stabla padala na šetališta, u blizini škola, kao i na parkirane i autmobile u pokretu. 

Jedan prolaznik uspeo je i da zabeleži trenutak kada grana puca i pada na automobile, a samo pukom srećom nije bilo prolaznika ispod.

 

 

Danas je u Srbiji najavljen nastavak padavina i manje povećanje snežnog pokrivača. 

Dnevna temperatura u drugoj polovini sedmice biće u postepenom porastu, ali i dalјe ispod proseka za prvu polovinu aprila, dodaje se na sajtu RHMZ.

Po podne i uveče doći će do postepenog prestanka padavina u svim predelima.

Duvaće umeren i jak severni i severozapadni vetar, na istoku kratkotrajno i sa olujnim udarima, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od -1 do 3 °C, najviša dnevna od 2 do 5 °C.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading