MANIJAKU IZ ŠKOLE JAHANJA ODREĐEN PRITVOR

Autor:

Vesti

14.09.2022

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po tačkama 2, 3 i 4 Milošu Đ. instruktoru jahanja određen je pritvor kako ne bi uticao na svedoke.

MANIJAKU IZ ŠKOLE JAHANJA ODREĐEN PRITVOR

Foto: Printscreen/Instagram

Miloš Đukić

Da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti, sud je odredio pritvor Milošu Đ. kaskaderu i instruktoru jahanja, kog je za seksualno zlostavljanje prijavilo više od 10 devojaka, među kojima su dve maloletne, kako saznaje Republika.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su Miloša Đ. (1954), odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja, saopšteno je u policiji.

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu.

Miloš Đ. se tereti i da je, od 2013. do 2021. godine, pet polaznica škole jahanja, od kojih su dve u to vreme bile deca, a jedna maloletna, neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading