OVO JE LICE SILOVATELJA IZ KONJIČKOG KLUBA: Sumnja se da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO više od 10 devojaka!

Autor:

Hronika

13.09.2022

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaskader i učitelj jahanja Miloš Đ. (68) iz Beograda, uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao više devojaka, među kojima su neke bile maloletne.

OVO JE LICE SILOVATELJA IZ KONJIČKOG KLUBA: Sumnja se da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO više od 10 devojaka!

Foto: Printscreen/Instagram

Miloš Đukić

Kako mediji navode, on je zbog istih krivičnih dela već bio uhapšen 2011. godine, ali je zbog nedostatka dokaza oslobođen 2016. godine.

Kako je rekao ranije izvor za medije, priče o zlostavljanju devojaka i devojčice kružile su još pre njegovog poslednjeg hapšenja, ali da je on tvrdio da to nije istina.

Republika

Foto: Shutterstock

Silovanje devojaka

- Prvi put se načulo o njegovom sumnjivom ponašanju pre godinu dana! Miloš je svima govorio da nije kriv i da nema veze sa tim pričama. Inače, njegov klub i zaposleni su u potpunosti na strani žrtava. Miloš je dijabetičar i menjao je raspoloženja veoma često - navodi izvor za medije.

Republika

Foto: Shutterstock

Sumnja se da je zlostavljao preko 10 devojaka

Podsetimo, policija je uhapsila Miloša Đ. (68), odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading