Razotkriveno koliko zapravo Adaktarovi ZARAĐUJU: Milioni ni na vidiku, BLOKIRAN I I RAČUN, IZBEZUMIĆETE SE! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.08.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno koliko zapravo zarađuju Adaktarovi!

Razotkriveno koliko zapravo Adaktarovi ZARAĐUJU: Milioni ni na vidiku, BLOKIRAN I I RAČUN, IZBEZUMIĆETE SE! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Rijaliti šou program "Adaktarovi" uskoro počinje i pratiće život porodice Adaktar, po uzoru na svetski poznate "Kardašijanove". 

Inače, Adam Adaktar, koji je rodom iz Čačka, promenio je svoje prezime i započeo biznis u Beogradu, a o njegovom luksuznom životu već bruje svi mediji. Poznato je da Adam sa svojom porodicom ima kozmetički salon, a sam sebi je dao ime "bog obrva".

Ipak, iako priča kruži da Adaktar zarađuje milione od svog umeća kada su obrve u pitanju, na društvenoj mreži Tviter pojavila se druga informacija, prenosi Blic.

Naime, salon Adama Adaktara, kako navode tviteraši, zarađuje ukupno 63.000 evra godišnje, zbog čega su mnogi došli do zaključka u komentarima da Adaktarovi žive lažni sjaj.

"Mislio sam da imaju milione, šta je ovo", "Bogataši na baterije", "Kola na lizing, kuću iznajmljuju", pisali su ljudi uz objavu.

Takođe, društvenim mrežama kruži fotografija na kojoj piše kako je račun navodne firme Adama Adaktara, koja se bavi tetovažama, privremeno u blokadi, zbog duga od 35.000 dinara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading