ĐORĐEVIĆ: Bora Solunac i njegove laži!

Autor: Republika

Vesti

26.08.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništa Srpske napredne stranke Zoran Đorđević imao je poruku za poslanika Narodne stranke Borislava Novakovića, koji kontinuirano napada vlast, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. A sada se na tapetu našao i Miloš Vučević, koji je jedan od kandidata za mandatara.

ĐORĐEVIĆ: Bora Solunac i njegove laži!

Foto: Republika

Đorđević se oglasio saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

"Nastavljajući svoju kontinuiranu, višemesečnu kampanju protiv SNS-a, Vlade Repubike Srbije i, naročito, predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice, jedan od Šolakovih lažljivih i tobože nezavisnih i objektivnih medija je danas, po običaju, objavio nove laži i izmišljotine, ovaj put usmerene na to da diskredituju (tj.da pokušaju to da učine) Miloša Vučevića, gradonačelnika Novog Sada i jednog od kandidata za premijera nove Vlade.

Ne nudeći nikakve dokaze, po običaju, niti se držeći ijednog pravila novinarskog zanata (novinarski kodeks je sasvim nepotrebno pominjati u njihovom slučaju) – preneli su reči poslanika Narodne stranke, Borislava Novakovića, bivšeg gradonačelnika Novog Sada, bivšeg visokog funkcionera Demokratske stranke, bivšeg direktora jednog novosadskog javnog preduzeća, bivšeg po svemu, a poznatog jedino po tome, što uprkos neuspešnosti u svemu čime se bavio, ima moć da istovremeno boravi na dva (ili više) mesta, u šta je srpska politička javnost imala prilike da se uveri – kada je svojevremeno bio i u Solunu i u sali skupštine i glasao, i za to uredno naplatio dnevnice.

Ne čudi što se antisrpska, a po svojoj suštini – zapravo srbomrzačka, medijska kampanja nastavlja, naročito u ovom, po Srbiju i njene nacionalne i državne interese, izuzetno složenom i teškom trenutku, kao što ne čudi ni to ko u njoj prednjači, odnosno – ko sa kim, i kako sve, radi na tome da svojoj državi dodatno oteža borbu i pokušaje da se pronađu optimalna rešenja i najbolji odgovori na mnogobrojne izazove u ovom kriznom vremenu. Sasvim je očekivano da Šolakov medij podržava bivše, islužene i neuspešne političare, čija su merila časti, morala i poštenja sasvim identična „profesionalnim, pa i ljudskim „gromadama“ srpskog novinarstva – ali je čak i za njih previše da u jednom tekstu iznesu toliku količinu laži.

Srećom, Miloša Vučevića pred građanima Novog Sada predstavljaju njegova dela – obnovljene škole, vrtići, ambulante, nova radna mesta, novoizgrađeni objekti, saobraćajnice, investicije velikog broja značajnih i moćnih kompanija – što je sve doprtinelo tome da „srpska Atina“ zasja novim sjajem i uspešno se oporavi od „demokratske“ vlasti Bore Solunca i njegovih pajtaša – kojima je lično uvek bilo ispred opšteg, i kojima ni Novi Sad, ni Srbija nisu nikada iskreno bili važni.

Miloš Vučević će možda biti premijer Vlade RS, znaćemo uskoro, i to jeste glavni razlog napada na njega, sa željom da se omalovaži i diskredituje unapred, ali – Miloš Vučević je uspešan gradonačelnik Novog Sada, iza koga će ostati mnogo toga izgrađenog i koga njegovi sugrađani poštuju, za razliku od onih, onih bivših, upamćenih jedino po marifetlucima, sumnjivim poslovima i apsolutnoj nekompetentnosti. Doduše, istine radi, i po "raznim nadnaravnim moćima“, od kojih je teleportovanje najpoznatija", navodi se u saopštenju Zorana Đorđevića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading