ISPLIVALA intrigantna fotka misice koja je bila s UBIJENIM ŠKALJARCEM: Da ne poverujete koji MUŠKARAC JE SA NJOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.08.2022

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana u prisnom zagrljaju holivudske zvezde.

ISPLIVALA intrigantna fotka misice koja je bila s UBIJENIM ŠKALJARCEM: Da ne poverujete koji MUŠKARAC JE SA NJOM! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Misica Dragana Banić bila je u emotivnoj vezi sa pripadnikom škaljarskog klana Goran Vlaović, koji je u četvrtak ubijen na Pagu u Hrvatskoj.

Ona se prvi put pojavila u javnosti kada je učestovala u rijaliti programu "Parovi": Nakon toga nastavila je da intrigira javnost svojim ljubavnim vezama sa fudbalerima, a posebnu pažnju na sebe skrenula je kada su se pojavile njene zajedničke fotke sa najpoželjnijim holivudskim muškarcem.

Foto: Instagram/dragana_banic

 

 

Naime, na društvenim mrežama kruže fotogragije na kojma Dragana pozira u društvu Džonija Depa i na kojima glumac i misica poziraju veoma prisno.Ona je tada izgledala dosta drugačije, pa se pretpostavlja da je imala neke korekcije.

Ipak, sada se samo nagađa da li je misica imala nešto više sa Depom.

Podsetimo, Dragana je inače dovođena u vezu sa mnogim fudbalerima. U "Parovima" je, kako su svojevremeno tvrdili učesnici ovog šoua, imala intimne odnose sa nekoliko učesnika, a od Đanija Ćurčića je tražila da je navodno poveže sa pojedinim fudbalerima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading