PAS NAPAO DEVOJČICU - Istraga i dalje u toku: Zašto je PUŠTEN BEZ KORPE DA NAPADA?

Autor:

Vesti

11.07.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dokazi se i dalje utvrđuju, nedoumica je kako je došlo do toga da se pas bez korpe i povoca nađe na ulici i napadne malo dete.

PAS NAPAO DEVOJČICU - Istraga i dalje u toku: Zašto je PUŠTEN BEZ KORPE DA NAPADA?

Foto: Printskrin

Pas

Devojčica (7) iz Prijepolja koju je pre nekoliko dana u blizini kuće u kojoj živi napao razjareni pit bul, otpuštena je na kućno lečenje, ali prema rečima njenog oca dete i dalje ima traume, slabo spava i slabo jede.

- Dete je konačno izašlo kući, važno je samo da je živa i zdrava. Mi smo slučaj prepustili advokatima, ali su do nas došle informacije da je vlasnik psa negirao da je životinja njegova navodeći da je u pitanju pas lutalica - kaže otac devojčice.

On ističe da je zbog te informacije ostao u šoku, jer čitavo naselje je upoznato sa činjenicom da je pit bul koji je napao njegovu sedmogodišnju ćerkicu vlasnički pas, kao i da su do sada bezbroj puta urgirali na mladića da pit bula ne pušta na ulicu bez povoca i korpe.

- Mnogi u ulici su bili u strahu upravo od tog psa, kad god smo apelovali na vlasnika da povede računa, on se oglušivao na te molbe. Verujem u državne organe da će rasvetliti ovaj događaj - ističe otac devojčice.

Prijepoljska policija i tužilaštvo rade na utvrđivanju dokaza, kako je došlo do toga da se pas bez korpe i povoca nađe na ulici i napadne dete. Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik psa je u izjavi policiji negirao da poseduje krvoločnu životinju i tvrdio da pit bul nije njegov, već da je reč o psu lutalici.

Međutim, ovu tvrdnju opovrgavaju sigurnosne kamere koje su snimile čoveka kako iz svog dvorišta uklanja boks, prenosi Objektiv. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading