IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG SPASOVDANSKE LITIJE! Evo koje ulice će biti zatvorene od 16 do 20 sati!

Autor:

Vesti

02.06.2022

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog održavanja Spasovdanske litije, pojedine beogradske ulice danas će biti zatvorene za motorni saobraćaj od 16 do 20 sati, kako bi se omogućio prolazak učesnika litije.

IZMENE SAOBRAĆAJA ZBOG SPASOVDANSKE LITIJE! Evo koje ulice će biti zatvorene od 16 do 20 sati!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Kako se navodi u saopštenju Beokom servisa, biće zatvorene ulice Admirala Geprata i Dobrinjska, od Ulice kraljice Natalije do Ulice admirala Geprata, dok će od 17 do 20 sati privremeno biti zatvorene deonice ulica Kneza Miloša, Kralja Milana, Trg Slavija i Bulevara oslobođenja do Hrama Svetog Save.

Takođe, najavljeno je i da će danas od 16 do 20 sati biti izvršeno i zauzeće parking mesta u Dobrinjskoj ulici, na potezu od Ulice kraljice Natalije do Ulice admirala Geprata, kao i u Ulici admirala Geprata, na potezu od Dobrinjske do Ulice kneza Miloša zbog poštovanja bezbednosnih protokola i potreba organizacije Spasovdanske litije.

Sugrađani se mole da svoja vozila izmeste iz navedenih ulica do sutra u 16 sati, a kako se dalje navodi, vozila koja do tada ne budu izmeštena sa predmetnih deonica biće uklonjena.

Kako bi se učesnicima omogućio neometan prolazak, vozila koja saobraćaju na linijama javnog gradskog prevoza biće privremeno zaustavljana na trasi Spasovdanske litije.

Spasovdanska litija će početi u 18 sati u Ulici kneza Miloša kod Vaznesenjske crkve odakle će se kretati Ulicom kralja Milana preko Trga Slavija, a zatim kroz Bulevar oslobođenja do Hrama Svetog Save.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading