UMISLIO DA JE ZELENSKI, PRIVIĐA MU SE UGROŽENOST OD SRBIJE! Srpski opozicionar šokiran ponašanjem Kurtija: ČAK JE I LAJČAK STAO NA STRANU SRBIJE!

Autor:

Vesti

06.05.2022

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ministar odbrane i bivši predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je da je ponašanje Aljbina Kurtija - neprihvatljivo.

UMISLIO DA JE ZELENSKI, PRIVIĐA MU SE UGROŽENOST OD SRBIJE! Srpski opozicionar šokiran ponašanjem Kurtija: ČAK JE I LAJČAK STAO NA STRANU SRBIJE!

Foto: Tanjug/AP

Gostujući u emisiji Uranak na K1, Šutanovac je govorio je o sastanku Šolca, Vučića i Kurtija i izneo svoje viđenje trenutnog stava premijera samoproglašene "Republike Kosovo".

 

 

Kako je naveo, čak je i Lajčak stao na stranu Srbije.

- Kurti je umislio da je Zelenski, te umišlja da je ugrožen od Srbije kao Ukrajina od Rusije - rekao je on.

Republika

Foto: Printscreen

Aljbin Kurti

Kako navodi, i Šolc negativno odreagovao na Kurtijevo neumesno ponašanje. 

- Šolc je bio iznenađen ponašanjem Kurtija, a čak je i Lajčak stao na stranu Srbije što do sad nije bio slučaj! Kurti želi sebe da predstavi kao Zelenskog a Srbiju kao Rusiju - zaključio je on. 

Posebno je istakao da je nemoguće sarađivati sa liderom na Kosovu koji ne poštuje obaveze koje su njegovi prethodnici potpisali. 

- Izuzetno je važno da uvažavate sporazume koji su potpisani ranije, što Kurti svakog trenutka krši - naveo je Šutanovac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading