"NOVI NIVO NEKULTURE!" Zapanjićete se kada vidite šta ova žena radi u autobusu!

Autor:

Vesti

31.03.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozeći se gradskim prevozom u Beogradu imali smo prilike da vidimo razne scene. Međutim, snimak koji se širi društvenim mrežama, pokazaće vam da, ipak, niste baš sve videli.

"NOVI NIVO NEKULTURE!" Zapanjićete se kada vidite šta ova žena radi u autobusu!

Foto: Printscreen/Reddit

Nedavno zabeležena scena privukla je pažnju korisnika Redita, koji su je okarakterisali kao "novi nivo nevaspitanja". Na snimku nastalom u autobusu 45 vidi se žena koja sedi otprilike na sredini vozila, koja je atmosferu u polupraznom vozilu i vreme provedeno u vožnji iskoristila da skrati nokte grickalicom. Opušteno i koncentrisano, kao da je kod svoje kuće.

 

 

"Pre koji dan onaj lik koji vuče, pa sad ova. Postajemo Njujork", "Čisto da dodam na listu, videh lika da uvodi prase u 43-ojku", "Seljanija u fulu", "Kakva seljanka, umesto da grize k'o čovek", "Pa dobro možda žena ima sanitarni pregled a nije stigla da iseče nokte, šta", "Oseća se seljačluk", "Novi level nevaspitanja otkriven", "Seljančura", pisali su korisnici.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading