UREĐUJEMO NAJDUŽE STEPENICE: Vesić obišao radove na Čukaričkoj padini i razgovarao sa građanima (VIDEO)

Autor:

Vesti

07.03.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić razgovarao je danas s građanima Čukaričke padine i tom prilikom obišao radove na sanaciji stepeništa u ovom naselju, što je i bio problem na koji su oni ukazali. Sanacija stepeništa obavlja se u sklopu akcije zamenika gradonačelnika pod nazivom „Problem manje”.

UREĐUJEMO NAJDUŽE STEPENICE: Vesić obišao radove na Čukaričkoj padini i razgovarao sa građanima (VIDEO)

Foto: BEOINFO

Događaju je prisustvovao predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić, prenosi Beoinfo.

- Ovo stepenište najduže je u Beogradu i ima više od 180 gazišta. Veliki broj građana ga koristi jer predstavlja vezu između Banovog brda i Čukaričke padine. Više od trideset godina nije sređivano, a sada smo na predlog Opštine i građana izdvojili novac za rekonstrukciju. Sredićemo stepenište, zamenićemo rasvetu, a ako bude potrebno, postavićemo i kamere radi dodatne bezbednosti - rekao je tom prilikom Vesić.

Republika

Foto: BEOINFO

 

Ovo je primer kako građani sa gradskom opštinom koja ih zastupa i Gradom Beogradom mogu zajedno da rade za dobro građana da bi život svima bio bolji, ocenio je Vesić.

- Nekome možda ovo ne izgleda kao veliki projekat, ali za ljude koji žive ovde je najveći - istakao je Vesić.

On je izrazio nadu da će uspeti da se reši i problem Stankom pasarele, koja takođe pripada građanima i ne treba da se koristi ni za šta drugo.

Republika

Foto: BEOINFO

 

Srđan Kolarić podsetio je da se problem stepeništa rešava na inicijativu građana, a da se potom Opština Čukarica obratila Gradu Beogradu podnevši zahtev za kompletnu sanaciju stepeništa. Budući da na Čukaričkoj padini ne postoji osnovna škola, ova veza je i za decu veoma značajna, ocenio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading